Sport

Florin Prunea, drastic după eșecurile lui Dinamo: „Au cel mai slab lot din Liga 1”

Florin Prunea a fost drastic cu Dinamo după eșecurile din ultima vreme.
29.09.2021 | 22:50
Florin Prunea drastic dupa esecurile lui Dinamo Au cel mai slab lot din Liga 1
ADVERTISEMENT

Fostul oficial al „câinilor” consideră că lotul actual al echipei din „Ștefan cel Mare” este cel mai slab din Liga 1, iar rezultatele sunt pe măsura valorii jucătorilor.

Florin Prunea consideră că lipsa unor jucători valoroși cu multă experiență își pune accentul în evoluțiile tinerilor fotbaliști ai lui Dinamo, dându-l exemplu pe Mircea Rednic, noul antrenor al „câinilor”, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, despre care a spus că l-a ajutat mult pe Ionuț Lupescu să se dezvolte ca fotbalist.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, drastic după eșecurile lui Dinamo

Florin Prunea a fost drastic după înfrângerile dureroase suferite de Dinamo în ultimele meciuri și consideră lotul „câinilor” este cel mai slab valoric dintre toate formațiile din Liga 1.

„Niciun comentariu, nu prea mai avem ce să comentăm, pentru că asta e valoarea lotului lui Dinamo acum. Te uiți pe teren, te uiți pe bancă, nu sunt prea multe de comentat.

ADVERTISEMENT

Eu eram sigur că așa se va întâmpla pentru că e mare diferență de valoare. Dinamo, în momentul de față, are cel mai slab lot din Liga 1. Cu tot ce s-a adus, pentru că ce s-a adus în ultimele săptămâni, se vede.

 Jucătorii au nevoie de timp de pregătire, de adaptarea. Vă dau un exemplu: Itu, care vine de la CFR Cluj, o echipă puternică din toate punctele de vedere. A jucat și forțat de regula U21, să recunoaștem”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Cartonașele primite, vin tot din lipsă de experiență!”

Florin Prunea a continuat și a explicat de ce ar fi important ca la Dinamo să mai fie jucători cu experiență, care să-i ajute pe tineri să crească mai repede și să îi facă să nu mai comită atât de multe erori:

„Jucătorii tineri, când dau de jucători cu experiență și valoare, cresc mai repede. Nu este cazul la Dinamo. Dar ne uităm plecând din poartă, la Iliev, care totuși este un plus.

ADVERTISEMENT

Itu, de când a venit, trebuie să se adapteze, a venit la un club cu probleme, din toate punctele de vedere.

Lumea se așteaptă la multe de la el, dar poate mai mult, încă nu s-a adaptat, mai are nevoie de timp. Apoi Torje s-a accidentat, e normal după o perioadă de inactivitate”.

„Asta cu cartonașele vine tot de la lipsa de experiență, cum este copilul ăsta, Giafer, care poate să crească, dar dacă are lângă el un adevărat fundaș central.

Mă uit cum au crescut Lupescu, cu Rednic, cu Andone, aveai ce să înveți de la ei, că erau niște repere. Pe lipsa aceasta de experiență, apar și aceste lucruri”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT