Fotbal intern

Florin Prunea e cerut la Dinamo de PCH: “Hai odată acasă” / “Aş scoate totul la capăt”

02.11.2018 | 10:47
Florin Prunea e cerut la Dinamo de PCH Hai odata acasa  As scoate totul la capat

Suporterii celor de la FC Dinamo Bucureşti au postat un mesaj pe un site de socializare prin care cer ca Florin Prunea să vină preşedinte la club pentru a-l putea ajuta pe Mircea Rednic să scoată echipa din această pasă extrem de proastă. Formaţia din Ştefan cel Mare a fost eliminată de Miercurea Ciuc din optimile Cupei României, la penalty-uri, iar în Liga 1 Betano ocupă locul 12. În acest context, Peluza Cătălin Hîldna a transmis un mesaj prin care îl cer pe Prunea în Ştefan cel Mare.

UPDATE. Florin Prunea a vorbit despre negocierile cu FC Dinamo Bucureşti şi a mărturisit că este în contact cu fani: “Suporterii sunt supăraţi! Nu ar fi corect să fac o analiză, dar repet nu este nimic întâmplător. Din păcate, greşelile manageriale care s-au făcut, foarte multe, au dus la ce s-a întâmplat acum. Mircea Rednic este într-o postură delicată, va scoate echipa din impas, dar e greu. Trebuie să fie umili, să muncească foarte mult. Eu le mulţumesc, am o relaţie cu ei, sunt crescut la Dinamo. Suporterii au apreciat munca mea vca şi conducător. Sunt în contact permanent cu ei, odată şi odată mă voi întoarce şi eu acasă. Am acceptat din prima oferta financiară, că nu veneam pentru bani, dar nu am acceptat perioada contractuală, pe un an. E clar că din decembrie se va ştii totul, atunci eu ce să fac? Să stau două luni şi să-mi asum greşelile pe care le-au făcut alţii? Nu, am anumite principii după care mă ghidez. Cu Mircea şi jucătorii aş scoate totul la capăt”, a spus Florin Prunea la un post de televiziune.


În acelaşi timp, ultraşii lui Dinamo cer ca Rednic să rămână şi îşi doresc ca “Puriul” sa jungă să cumpere clubul de la Ionuţ Negoiţă, dar până atunci şi-l doresc pe Florin Prunea în conducerea echipei şi spun că ei vor garanta pentru acesta! Redăm mesajul celor de la PCH: “Să facem curățenie Luană! Dar nu cu orice preț. În momentul ăsta nu avem decât o singură soluție: Să mergem pe mâna lui Mircea Rednic.  Dar trebuie să înțelegem că Rednic NU este Dumnezeu.

Florin Prunea e cerut la Dinamo de PCH

Și asta trebuie să înțeleagă si el. Singurul care știe fotbal și care are un cuvânt de spus este antrenorul. Cel care ar fi vrut chiar să cumpere Dinamo. Ne încântă ideea asta. Poate într-o zi se va materializa. Ne dorim ca Rednic să rămână aici cât mai mult și sunt convins că el este omul cu care poate începe renașterea lui Dinamo. 

Antrenorul are nevoie de cineva care să absoarbă toate tensiunile din jurul echipei. Altfel la un moment dat va ceda. Și noi iar va trebui s-o luăm de la capăt, adică de jos. Apelul nostru către Mircea Rednic este să-l accepte, să-l ceară lângă el pe Florin Prunea. Garantăm noi pentru mutarea asta. Avem nevoie de acest de acest om lângă echipă. Este dinamovist. A demonstrat asta indiferent unde s-a aflat. Și-a asumat statutul de dinamovist declarat, chiar dacă a avut de pierdut din asta, în timp ce alții au preferat să rămână ”diplomați” cu gândul că …nu se știe pe unde-i poartă viața.(Asta apreciem și la Rednic. N-am uitat niciodată că în timp ce era la Rapid, fiind invitat la o aniversare a lui Dinamo, a preferat să-și pună tot Giuleștiul în cap decât să se dezică de sângele alb-roșu). Avem nevoie de Prunea cu atât mai mult cu cât patronul echipei preferă să stea departe de stadion și de echipă.

Apelul nostru este și către Ionuț Negoiță: Dinamo are nevoie de Florin Prunea, de experiența lui, de răutatea lui atunci când trebuie să apere interesele Clubului! Antrenorul nu trebuie să-și consume energiile, timpul și nervii în discuții cu contestatarii, cu criticii, cu cârcotașii.

Domnule Negoiță, însăși Afacerea Dinamo are nevoie de Prunea! Nu ne trebuie niciun playoff în momentul ăsta. Dar am ajuns sat fără câini. Florine, hai odată ACASĂ! Pune-ți cravată aia roșie și vino până nu e prea târziu!

PS: N-am dormit în noaptea asta. Ne gândeam să întâmpinăm autocarul echipei la sosire. Să-i trimitem pe unii jucători înapoi pe jos la Miercurea Ciuc. Poate n-a fluierat încă arbitrul și le da mingea să mai bată câteva penalty-uri”.