Sport

Florin Prunea e sigur că CFR Cluj e deja campioană: „Va câștiga titlul la pas! E prăpastie mare”. Exclusiv

În ciuda înfrângerii cu FC Botoșani, Florin Prunea e convins că CFR Cluj va câștiga titlul fără probleme și în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.
16.09.2021 | 15:55
Florin Prunea e sigur ca CFR Cluj e deja campioana Va castiga titlul la pas E prapastie mare Exclusiv
Florin Prunea e sigur că CFR Cluj e deja campioană: „Va câștiga titlul la pas! E prăpastie mare”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a reușit o victorie surprinzătoare în fața campioanei României, CFR Cluj, la debutul lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor.

Chiar și așa, Florin Prunea consideră că este diferență mare de valoare între clujeni și restul echipelor din Liga 1, iar CFR-ul va tranșa foarte repede lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea crede că nicio echipă nu poate opri CFR-ul din cursa pentru titlu: „O să se termine foarte repede campionatul”

Florin Prunea a oferit în interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a analizat revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj și șansele ardelenilor de a câștiga al cincilea titlul consecutiv.

Dorit de Dan Petrescu pe postul de președinte al lui CFR Cluj, Florin Prunea spune că își dorește să revină din nou la un club din Liga 1 și nu duce deloc lipsă de oferte: „Au fost discuții cu CFR Cluj, bineînțeles că am fost dorit de Dan Petrescu. Dar nu numai de la CFR Cluj. Și de alte alte echipe din Liga 1. Deocamdată sunt pe afară cu UEFA. Am fost la Israel cu Austria, acuma sunt în Malta pe 21. Să vedem. Mă gândesc să revin dar nu oriunde și nu în orice condiții”. 

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al lui Dinamo și Poli Iași e sigur pe el și o vede pe CFR Cluj deja cu mâna pe titlul de campioană, din cauza slăbiciunilor pe care le-au arătat Universitatea Craiova și FCSB: „CFR Cluj va câștiga la pas acest campionat. Și pe slăbiciunea celorlalte echipe. Nu sunt de vină ei. Acolo vorbim de investiții majore, de un buget de 20 de milioane de euro. Ați văzut cât au cheltuit anul trecut. Sunt publice sumele. Totul ține de investiții. Din păcate nimeni nu se poate ține după ei la capitolul ăsta”.

Florin Prunea: „Dan Petrescu e foarte interesat de Conference League”

Deși CFR Cluj a ratat obiectivul de a se califica în grupele Europa League, după ce a fost eliminată și din preliminariile UEFA Champions League, Florin Prunea știe că Dan Petrescu nu va neglija sub nicio formă Conference League, iar echipa va juca altfel cu el la timonă.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță CFR Cluj va arăta altfel cu Dan Petrescu. Grupa de Conference League pare la prima vedere accesibilă, dar nu este nici pe departe. E o grupă extrem de echilibrată. Părerea mea e că e prăpastie foarte mare și nu cred că îi mai prinde cineva din urmă. O să se termine foarte repede campionatul”.

Fostul mare portar e de părere că grupele Conference League nu pot fi doar rețetă financiară excelentă pentru CFR Cluj ci și o rampă importantă de lansare, iar Petrescu e capabil să facă echipa să reziste pe trei fronturi.

ADVERTISEMENT

„Dan Petrescu e foarte interesat de Conference League. Nici vorbă să neglijeze în detrimentul campionatului. Nu neapărat financiar, ci și sportiv. Au lot foarte puternic și pot merge pe toate fronturile. Așa a fost mereu cu Petrescu pe bancă. Repet, au un lot extrem de puternic. Cel mai puternic din Liga 1”. 

Cum vede Prunea venirea lui Cătălin Itu de la CFR Cluj la Dinamo: „Nu sunt de acord cu împrumuturile astea”

Florin Prunea e de părere că pentru Dinamo nu era o soluție să aducă mai mulți jucători sub formă de împrumut de la CFR Cluj, precum a fost adus Cătălin Itu: „Nu știu dacă Dinamo ar mai fi trebuit să aducă jucători sub formă de împrumut de la CFR Cluj. Eu nu sunt de acord cu împrumuturile astea.

De altfel, dinamovistul spune că Iuliu Mureșan a fost constrâns să recurgă la această soluție din lipsa banilor și timpului foarte scurt pe care l-a avut la dispoziție pentru a face transferuri: „Ei sunt acum forțați de împrejurări să ia jucători așa. Itu e un jucător foarte bun, tânăr și care o să ajute cu siguranță. Pare un băiat serios și din moment ce a venit și a acceptat eu cred că e cu mintea și cu sufletul acolo, nu la CFR Cluj, a spus Florin Prunea în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 9 puncte în plus are CFR Cluj față de FCSB
  • 4 puncte peste Rapid și FC Botoșani are campioana României
ADVERTISEMENT