Florin Prunea, elogii pentru Bogdan Lobonț: „Merita mult mai mult”

Eduard Nicolae Popa   
în Echipa nationala
06/06/2018, 09:12
Florin Prunea, elogii pentru Bogdan Lobonț: „Merita mult mai mult” GALERIE FOTO
Florin Prunea l-a elogiat pe Bogdan Lobonț

România a câștigat amicalul cu Finlanda, scor 2-0, iar partida a reprezentat meciul de retragere al lui Bogdan Lobonț. Fostul internațional Florin Prunea a ținut să îl felicite pe Lobonț.

“E un moment prin care trecem toți fotbaliștii. Este un moment greu, dar la cum îl știu sigur va începe treaba repede. Este un jucător care merita mult mai mult. A făcut parte dintr-o generație foarte ghinionistă. Avea o viteză de reacție extraordinară, un plasament foarte bun și niște reflexe fantastice. Îmi amintesc când a venit la Dinamo. A intrat imediat în poartă, apoi a ajuns direct la echipa națională”,  a declarat Prunea, la un post de televiziune.

Florin Prunea laudă prestația României, la meciul de retragere pentru Bogdan Lobonț

Cât despre prestația României, fostul internațional s-a arătat foarte mulțumit de meci și a lăudat mai mulți jucători ai naționalei: “Echipa națională leagă rezultatele. Avem un alt concept, o altă așezare. Se vede că actualul selecționerul cunoaște jucătorii. Bancu, Băluță și Mitriță sunt jucători care aduc un plus echipei naționale. Viitorul se anunță strălucit. Vor urma meciurile pe puncte și avem nevoie de încredere. Suntem pe drumul cel bun”, a spus „Lobby”.

Închide ×