Fotbal intern

Florin Prunea explică dispariția pozei lui Dan Nistor de pe autocarul lui Dinamo: ”A bătut vântul și a luat-o” + Cupa României, obiectivul ”câinilor” în acest sezon

14.01.2020 | 09:58
Florin Prunea explica disparitia pozei lui Dan Nistor de pe autocarul lui Dinamo A batut vantul si a luato  Cupa Romaniei obiectivul cainilor in acest sezon
ADVERTISEMENT

În perioada în care impresiona la Dinamo, iar aici vorbim de un trecut nu foarte îndepărtat, Dan Nistor era un adevărat idol în “Ștefan cel Mare”. Fanii lui Dinamo au cerut ca chipul mijlocașului să fie pictat pe autocarul echipei. Între timp, ”dragostea” a dispărut, jucătorul a ajuns la Craiova, iar pictura s-a șters și ea sau, dacă ne bazăm pe spusele pui Prunea, ”a luat-o vântul”.

Prunea explică dispariția pozei lui Dan Nistor de pe autocarul lui Dinamo: ”A bătut vântul și a luat-o”

Dan Nistor se află de zile bune la Universitatea Craiova, club alături de care vrea să câștige toate trofeele interne puse în joc. Fostul ”decar” de la Dinamo a dispărut între timp de pe autocarul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, managerul trupei din ”Ștefan cel Mare”, a oferit o explicație amuzantă atunci când a fost întrebat cum a dispărut imaginea lui Dan Nistor de pe autocarul formației alb-roșii:

“Nu, nu mai este. A luat-o vântul. A bătut vântul mai tare la Săftica şi a luat-o din păcate“, a spus Florin Prunea, la sosirea echipei Dinamo în Spania, conform Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Cupa, principalul obiectiv al lui Dinamo

Rămasă doar cu șanse teoretice la play-off, Dinamo s-a orientat către Cupa României. Florin Prunea spune că această competiție e obiectivul major al clubului pentru prima parte a anului 2020.

Cupa e un obiectiv major pentru noi, din două considerente foarte simple. Este un trofeu şi contează foarte mult atât pentru suporteri, cât şi pentru noi ca şi club şi al doilea este drumul cel mai scurt către o posibilă participare într-o cupă europeană”, a mai spus oficialul ”câinilor” pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Chipul lui Dan Nistor a fost pictat pe autocarul lui Dinamo în octombrie

Chipul lui Dan Nistor a fost pictat pe autocarul lui Dinamo după meciurile jucate de echipa națională a României cu Insulele Feroe și Norvegia, în octombrie.

Căpitanul lui Dinamo din prima parte a acestui sezon, a fost surprins când a văzut că pe autocarul grupării din Ștefan cel Mare a apărut un desen nou, care reprezintă chiar chipul său, stilizat precum cel al lui Cătălin Hîldan de pe echipamente.

ADVERTISEMENT

Pictura de pe autocarul lui Dinamo în care apărea chipul lui Dan Nistor a fost ștearsă la finalul anului 2019. Această decizie a fost luată chiar înainte ca Dan Nistor  să semneze cu Universitatea Craiova.

Dinamo, cu Prunea alături, este într-un cantonament de 10 zile în Spania

În perioada 13-23 ianuarie, Dinamo se va afla în Spania, acolo unde vor avea parte de patru meciuri amicale. Benahavis este locul în care va pregăti Dusan Uhrin formația sa pentru 2020.

Amicalele lui Dinamo în ianuarie 2020:

Dinamo speră într-o minune în ultimele patru meciuri din sezonul regulat și să obțină calificarea în play-off. “Câinii” au cantonamentul în Spania și vor juca patru meciuri de pregătire la Benahavis.

  • Dinamo – Dynamo Dresda (miercuri, 15 ianuarie)
  • Dinamo – Bochum (sâmbătă, 18 ianuarie)
  • Dinamo – Osijek (luni, 20 ianuarie)
  • Dinamo – Krasnodar (miercuri, 22 ianuarie)
ADVERTISEMENT