Fotbal intern

Florin Prunea face o previziune sumbră: ”Dacă Dinamo va retrograda, se va desființa”

11.07.2020 | 21:41
Florin Prunea face o previziune sumbra Daca Dinamo va retrograda se va desfiinta
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a părăsit-o pe Dinamo la jumătatea lui iunie, dar este în continuare apropiat de ”câini”.

La o lună distanță de la plecarea sa, Prunea continuă acuzele la adresa actualilor conducători ai clubului. În opinia sa, ei sunt de vină pentru situația în care se află echipa care este pe un loc retrogradabil

ADVERTISEMENT

”Dinamo este atacată din toate părțile și sunt doi sau trei șobolani pe la RIN care nu ies în față, stau pe acolo și ciugulesc cu impresarii. Nimeni nu vorbește despre problemele de la Dinamo, nu zice nimeni nimic și nu este în regulă, pentru că este un club care se dărâmă.

Florin Prunea: “Dinamo este la un pas de desfiinţare”

Clubul este la un pas de desființare din cauza acestei disperări de a vinde orice. La Dinamo timpul este foarte scurt, mai este o lună și se termină campionatul. Dacă, Doamne ferește, Dinamo va retrograda, se va desființa.

ADVERTISEMENT

Suporterii nu pot ține echipa la nesfârșit, la un club de fotbal, de la primele ore ale dimineții, se învârte contorul. La Dinamo sunt multe probleme, mie ăștia îmi lasă impresia că vor ca echipa să retrogradeze”, a spus Florin Prunea, într-o discuție pe canalul de Youtube al lui Robert Niță, fost atacant al Rapidului.

Dinamo nu și-a îndeplinit în acest sezon niciun obiectiv. A ratat pentru al treilea an consecutiv prezența în play-off. De asemenea, ”câini” au fost eliminați din Cupa României după ce au pierdut ambele meciuri cu FCSB, 0-3 și 0-1.

ADVERTISEMENT

Atacuri pe bandă rulantă din partea lui Florin Prunea

Echipa din ”Ștefan cel Mare” a obținut prima victorie din play-out contra Academicii Clinceni, 3-1. În această etapă Dinamo va juca cu Poli Iași, duminică de la 18:00.

Situația echipei lui Negoiță nu este pe placul lui Prunea. Fostul președinte este de părere că patronul ar fi capabil să vândă și câinii de la Săftica.”E un club care scârţâie din toate încheieturile. De fapt, nici nu cred că mai scârţâie, cred că au început să cadă căpriorii”, a adăugat Prunea.

ADVERTISEMENT

”Suporterii sunt incredibili, s-au mobilizat, dar ei nu pot duce această chestie la nesfârșit”, a mai spus Florin Prunea.

Cinci meciuri a pierdut Dinamo în play-out din șase jucate. ”Câinii” mai au două restanțe. 20 de puncte au acumulat dinamoviștii și sunt la patru lungimi de Sepsi, echipă care e în afara zonei periculoase.

ADVERTISEMENT