Fotbal intern

Florin Prunea, fulgerător după dezastrul de la Dinamo! Negoiță, Bălănescu și Popescu, țintele fostului președinte

25.06.2020 | 22:57
Florin Prunea fulgerator dupa dezastrul de la Dinamo Negoita Balanescu si Popescu tintele fostului presedinte
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a fost dezamăgit după înfrângerea usturătoare din semifinala Cupei României cu FCSB, 0-3 și anunță că trebuie să existe schimbări majore de mentalitate la club.

Fostul președinte al lui Dinamo dă vina pe Ionuț Negoiță pentru că nu a fost atent la persoanele din jur și îl acuză pe Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Popescu a fost ținta atacurilor lui Florin Prunea, despre care a spus că nu mai avea ce să caute la Dinamo.

Florin Prunea, fulgerător după dezastrul de la Dinamo

Florin Prunea a vorbit despre situația de la Dinamo și îi acuză pe Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu, dar și pe Mihai Popescu de lipsă de implicare și nepăsare:

ADVERTISEMENT

„Diferența fizică a fost determinantă. În ultima etapă la Botoșani, înainte de partidă, domnul Popescu a părăsit echipa, a părăsit echipa pentru că avea un salariu prea mic.

Stăteam cu Dușan și ne minunam, ne gândeam că nu are ce să mai caute la echipă după acest gest.

ADVERTISEMENT

Când venim la pregătire îl găsesc pe Popescu cu zâmbetul pe buze și dă noroc cu noi. Îl întreb pe Bălănescu ce facem cu el și a tot încercat să-mi explice.

Domnul Negoiță se pare că nu conducea deloc Dinamo, el nu a știut niciodată ce are în curtea lui. Bălănescu a insistat să rămână Popescu la Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Greva jucătorilor nu a fost făcută pentru salarii, ci pentru că ei au fost trecuți în șomaj tehnic, iar Bălănescu și-a luat salariul întreg, nimic nu e întâmplător.

Am rămas siderat când domnul Negoiță l-a criticat pe Popescu, pentru că el nu mai avea niciodată ce să caute la Dinamo”, a mai spus Prunea.

„Nea Cornele, hai înapoi la club!”

Florin Prunea consideră că Dinamo are nevoie de foste glorii care să stea de vorbă cu jucătorii și îl propune, printre alții, pe Cornel Dinu: „Eu i-am zis mereu lui Negoiță să aibă grijă la oamenii pe care îi are la club, pentru că eu sunt pățit de-a lungul timpului.

Cornel Dinu, Ion Marin să vină să stea de vorbă cu jucătorii pentru că ei sunt debusolați, Dinamo trece printr-un moment greu.

Nea Cornele, hai la club că situația e gravă, dar încă nu e prea târziu, asta ar trebui să spună suporterii”.

ADVERTISEMENT