Sport

Florin Prunea iese la atac. Nu renunță la nici un leu din datoria pe care Dinamo o are către el. ”Am avut contract de muncă, trebuie să-mi dea banii”

Dinamo are datorii uriașe către foști jucători, angajați și terți, iar intrarea în insolvență nu a scăpat-o de datorii. Fostul președinte din Ștefan cel Mare, Florin Pruna nu renunță la nici un leu.
13.08.2021 | 19:22
Dinamo are datorii uriașe către foști jucători, angajați și terți, iar intrarea în insolvență nu a scăpat-o de datorii. Fostul președinte din Ștefan cel Mare, Florin Pruna nu renunță la nici un leu.
ADVERTISEMENT

65 de creditori, societăți, furnizori, persoane fizice, angajați, parteneri și fotbaliști apar pe lista creditorilor clubului Dinamo, care s-au înscris la masa credală, publicată, vineri, de Tribunalul București.

Dacă unii dintre foștii angajați au renunțat, total, sau în parte, la datoriile pe care clubul le are către ei, Florin Prunea a anunțat că nu renunță la banii ce i se cuvin.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea revendică o datorie de peste 37.000 de euro

Fostul internațional, Florin Prunea, a activat în cadrul clubului Dinamo în mai multe perioade. A fost și președinte, dar și manager general.

A plecat de la Dinamo în urmă cu mai bine de un an și de atunci a întreprins mai multe acțiuni prin care speră să-și recupereze banii pe care clubul din Ștefan cel Mare îi datorează.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este o sumă impresionantă, cum este în cazul lui Paul Anton, fostul oficial al ”cîinilor” are de primit aproximativ 37.000 de euro din perioada în care a fost manager general.

”Am o hotărâre obținută în instanță înainte de intrarea clubului în insolvență, prin care Dinamo este obligată să-mi achite 185.000 de lei. Am avut contract de muncă, trebuie să-mi dea toți banii”, a spus Prunea, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Fostul portar a dat clubul în judecată și a câștigat litigiul la începutul acestui an, însă nu a văzut nici un an de la de la cei care au preluat administrația.

Pe lângă cei 185.000 de lei, clubul din Ștefan cel Mare a fost obligat să achite și cheltuieli de judecată, ceea ce face ca suma să crească la aproximativ 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

S-a retras din DDB, da susține în continuare proiectul

Ruptura dintre Dinamo și Florin Prunea este totală. Totuși, fostul oficial din Ștefan cel Mare continuă să încurajeze programul DDB, al suporterilor-acționari, cei care practic au salvat clubul de la faliment.

Prunea și-a dat demisia de la Dinamo în iunie 2020, din cauza situației mai mult decât incerte în care se afla clubul, însă a rămas mereu aproape de ”câinii”.

Fostul dinamovist a declarat la momentul amintit că a renunțat și la cardul de membru în DDB, car că este în continuare un mare susținător al programului.

Peste 2,2 milioane de euro datorează clubul Dinamo doar către impresari și foști jucători, conform fostului director general interimar, Constantin Eftimescu.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Scandalul îl umple de bani. Tarifele lui Babasha au explodat
Scandalul îl umple de bani. Tarifele lui Babasha au explodat
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită