Sport

Florin Prunea îl acuză pe Ionuț Negoiță pentru situația critică de la Dinamo: „E răzbunarea lui!”

Florin Prunea îl acuză pe Ionuț Negoiță pentru situația de la Dinamo.
10.06.2021 | 21:47
Florin Prunea il acuza pe Ionut Negoita pentru situatia critica de la Dinamo E razbunarea lui
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a vorbit despre situația de la Dinamo și consideră că formația din Șoseaua „Ștefan cel Mare” nu mai poate continua doar cu ajutorul financiar primit de la suporteri.

Fostul oficial al „câinilor” crede cu tărie că situația dezastruoasă de la Dinamo i se datorează în mare lui Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, care mai are de recuperat niște bani din perioada în care a condus echipa.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea continuă să îl acuze pe Ionuț Negoiță pentru situația de la Dinamo

Florin Prunea a vorbit de la Dinamo și continuă să îl atace pe Ionuț Negoiță, fostul patron al echipei, despre care spune că încă este implicat activ la club și că din vina lui se petrece toată situația grea prin care trece formația din șoseaua „Ștefan cel Mare”:

„Nu înseamnă că dacă o societate cere insolvență este același lucru cu falimentul. Dinamo nu mai poate continua așa, are nevoie de un patron, Dinamo se învârte și în birouri, se învârte și la Săftica.

ADVERTISEMENT

Cei care conduc clubul trebuie să spună oamenilor adevărul, că nu mai pot plăti salarii mari. La cum îl cunosc eu pe Diego și pe ceilalți, nu cred că nu vor fi de acord cu diminuarea înțelegerii”.

„Când îți asumi niște lucruri nu există compromisuri, mergi înainte, pentru că următorul sezon va fi foarte dificil pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

Trebuie să scazi cheltuielile și să încerci să faci cât mai mulți bani pe lângă din vânzări de jucători, din ticketing.

Sunt foarte mulți care își doresc să intervină la Dinamo, știam de Ionuț Lupescu, dar ce s-a întâmplat în anii ăștia la club e ceva incredibil. Nu înțeleg cum au putut să aducă un club așa ca Dinamo într-un astfel de moment și mă refer la spanioli și Negoiță.

ADVERTISEMENT

Eu cred că e răzbunarea lui și rămân la părerea mea că el e în continuare cel care decide totul la Dinamo, că dacă vrei să faci ceva trebuie să vorbești cu el. Păi ce e asta, facem cămătărie? El a venit din poziția de cămătar sau de investitor?”, a mai spus Florin Prunea la DigiSport.

„Nu prea mai aduce nimeni bani de-acasă!”

„La salarii de 5.000 de euro cred că găsești jucători chiar buni, nu numai la noi se întâmplă asta, știu fotbaliști români din Turcia, Grecia, Arabia Saudită și la echipe mari din Liga 1, care au fost neplătiți cu lunile.

Sunt și câțiva oameni, câțiva patroni privați care își pun averea în joc. Uitați-vă la CFR, care are buget de 1 milion de euro pe lună, e ceva incredibil, de-asta și au rezultatele pe care le au.

Ce au reușit băieții ăștia cu suporterii, nu cred că multă lume se aștepta ca Dinamo să se salveze de la retrogradare, dar nu se mai poate la fel”, a continuat Florin Prunea.

„Aici trebuie un buget de austeritate, ăsta e Dinamo acum, nu mai e Dinamo de pe vremuri, cu salarii de 10-12.000 de euro pe lună. 

Nu prea mai aduce nimeni bani de-acasă, foarte mulți bani intră din vânzările de jucători, dar trebuie să îi crești pentru asta”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT