Fotbal intern

Florin Prunea îl amenință pe Mircea Rednic: „Dacă o să mai zică ceva de Dinamo voi recurge la căile regulamentare!”. VIDEO

18.01.2020 | 19:43
Florin Prunea il ameninta pe Mircea Rednic Daca o sa mai zica ceva de Dinamo voi recurge la caile regulamentare VIDEO
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit la finalul meciului amical cu Bochum (1-1) și l-a amenințat pe Mircea Rednic să înceteze cu atacurile la adresa lui, după ce antrenorul lui Poli Iași a comentat situația de la echipa din „Șoseaua Ștefan cel Mare”.

Florin Prunea îl amenință pe Mircea Rednic

Florin Prunea l-a amenințat pe Mircea Rednic, după amicalul lui Dinamo cu Bochum, și l-a rugat să își vadă de echipa la care este antrenor: Vali a intrat bine, se vede că nu este pregătit fizic, dar va fi din ce în ce mai bine. Deocamdată nu mai vine nimeni și nu mai pleacă nimeni.

ADVERTISEMENT

Eu cred că ar trebui să-și vadă de treaba lui, este sub contract cu Poli Iași, sigur nu ratează nicio ocazie în care să atace clubul, iar acest lucru nu este în regulă.
Dacă o dată mă va mai jigni cum a făcut-o ultima dată, voi recurge la căile regulamentare, pentru că nu mi se pare normal să te iei de Dinamo.

Lasă Dinamo în pace, ai fost antrenor și jucător aici, ar trebui să existe mai mult respect din partea lui pentru Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Patronul dorește să vândă clubul, dar nu în orice condiții!”

Florin Prunea a continuat să vobească și despre vânzarea lui Dinamo, dar este sătul de toate discuțiile care au avut loc în ultimul timp: Dacă nu preia toată lumea clubul, de m-am plictisit eu de câte ori am auzit. Patronul dorește să vândă clubul, dar nu îl va vinde oricui și nu în orice condiții”.

Ajuns la Poli Iași, Mircea Rednic nu s-a putut abține să nu facă o aluzie despre situația de la Dinamo: „Cei care au rămas acolo să-și asume situația. Din moment ce bugetul s-a dublat şi tu tot pe locul 9 ești, înseamnă că sunt probleme.

ADVERTISEMENT

Întrebați-i pe bărbații care au rămas acolo, că muierile au plecat și au rămas bărbații! Ar trebui ca fiecare să-și vadă de treabă. Toți ăștia care spun că sunt dinamoviști, băgați în tot felul de sondaje, sunt dinamoviști până la bani”.

„Când li se spune că nu mai sunt bani de salarii, se albesc! Toți ne dăm dinamoviști, dar când trebuie să ajutăm echipa nu o facem. Eu am ajutat Dinamo! Am spus că sunt și voi fi alături de Dinamo, gata să investesc”, a încheiat antrenorul lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT
  • 9 este locul pe care îl ocupă Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1