ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Florin Prunea îl anunță pe Mirel Rădoi la U Craiova: ”300% merge acolo”

Autor: Traian Terzian | 15.11.2020 | 18:46
Florin Prunea îl anunță pe Mirel Rădoi la U Craiova: ”300% merge acolo”
Fostul președinte al clubului Dinamo, Florin Prunea, a anunțat că este mai mult ca sigur că selecționerul Mirel Rădoi va merge la U Craiova după meciul cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul președinte al clubului Dinamo București, Florin Prunea, a anunțat că este mai mult ca sigur că selecționerul Mirel Rădoi va merge la U Craiova după meciul cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate în weekend-ul trecut că tehnicianul reprezentativei României este primul pe lista lui Mihai Rotaru, patronul oltenilor.

Cristiano Bergodi și-a anunțat plecarea din Bănie după eșecul cu Chindia, iar impresia creată a fost aceea că tehnicianul dorește să plece ca urmare a rezultatelor proaste. FANATIK a aflat că în spatele deciziei sale se află și motive ce nu țin de fotbal.

Florin Prunea spune că U Craiova va fi antrenată de Mirel Rădoi

”Din ce știu, Rădoi va fi antrenorul Craiovei. Asta știu și eu, știe toată lumea fotbalului. Am vorbit cu oameni de la Craiova și am aflat că Rădoi va fi antrenorul Craiovei. Nu trebuie să anunțe public Craiova”, a declarat Florin Prunea despre numirea lui Mirel Rădoi ca antrenor la U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu oameni din Craiova, am jucat și eu acolo, am luat un titlu, o Cupă. Mirel Rădoi va fi antrenorul Craiovei. Face foarte bine Mirel că se duce la Craiova. Nu 100%, 300% va fi antrenor la Craiova”, a mai spus fostul internațional la emisiunea Liga Digi Sport.

Apoi, Prunea a vorbit despre cine ar trebui să fie selecționer după ce Mirel Rădoi va părăsi funcția: ”Să mai avem și noi licență când mai antrenăm, să păstrăm și noi niște proporții”.

”Părerea mea e că trebuie să fie un antrenor foarte capabil în locul lui. Pițurcă, Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Hagi. Cu ei ne calificam la Euro! Ne-am luat niște angajamente, guvernul a făcut stadioane, trebuia să îi aducem din timp”, a încheiat fostul portar.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului amical cu Belarus, câștigat cu 5-3, Mirel Rădoi s-a enervat când a fost întrebat dacă va lăsa naționala și va merge la Universitatea Craiova şi a refuzat tăios să ofere un răspuns.

Mai mulți oameni implicați în fotbal au anunțat faptul că Rădoi va merge la Craiova după întâlnirea cu Irlanda de Nord. Ultimul care a vorbit despre această variantă a fost impresarul Ioan Becali, care l-a propus pe Gică Hagi la funcția de selecționer.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!