Fotbal intern

Florin Prunea îl atenționează pe Pablo Cortacero: „Fă curățenie, că te macină șobolanii pe sub masă!”

29.08.2020 | 12:27
Florin Prunea il atentioneaza pe Pablo Cortacero Fa curatenie ca te macina sobolanii pe sub masa
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo în perioada iunie 2019 – iunie 2020, a lansat o serie de acuze la adresa oficialilor formației la care activat până în urmă cu câteva luni, pe care i-a numit ”șoricei” și ”șobolani”.

Florin Prunea a părăsit-o pe Dinamo la finalul lunii iunie. El a acuzat de multe ori, mai ales în acest an, că Bogdan Bălănescu, director general la Dinamo și membru în Comitetul Executiv al FRF, este unul dintre cei vinovați pentru ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimul sezon.

ADVERTISEMENT

„Suporterii nu mai au răbdare să vadă șobolanii pe sub mese. Cei care fac totul pe ascuns. Șoriceii ăia de mai chițăie și mai ies și ei să ciugulească câte ceva”, și-a început Florin Prunea tirul de acuzații.

„Nu înțeleg de ce nu sunt îndepărtați”

„Erau doi, trei, nu mai mulți. Nu înțeleg de ce nu sunt îndepărtați. Chiar aș vrea să îi dau un telefon domnului Cortacero să vorbesc cu el. «Domnule, fă curățenie acolo, ăștia te macină pe sub masă dacă nu le iei pixul, contractele de sponsorizare, legătura cu impresarii, ăștia te ronțăie, cum l-au ronțăit și pe Negoiță».

ADVERTISEMENT

Negoiță, de exemplu, nu știa că șeful Centrului de Copii și Juniori, Gabi Răduță, a fost schimbat. Nu știa că s-au schimbat antrenorii. Nu știa, săracul, nici pe ce lume trăiește…

Și șobolanii rodeau la Negoiță: «Domn președinte, vedeți că am tăiat de acolo 100 de milioane, am desființat un post de pază de la Săftica”, a spus Prunea în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT

”Domn’ Negoiță, avem nevoie de ăia că au relații cu arbitri”

„Domn’ Negoiță, vedeți că pe ăla l-am tăiat la bani, l-am făcut cu 10.000 euro. Domn’ Negoiță, vedeți că de acolo am tăiat 500 de euro de la mâncare, nu mai dăm mușchi de vită, dăm de pui.

Domn’ Negoiță, avem nevoie de ăia că au relații cu arbitrii. Domn’ Negoiță, eu sunt în membrul Comitetului Executiv, eu trebuie să fiu acolo, că mă cert pentru Dinamo acolo…».

ADVERTISEMENT

Și lui Negoiță îi plăcea când auzea de tăiat bani, era viața lui. Asta fac șoriceii… șobolanii ăia”, a încheiat Florin Prunea seria de acuze.

  • 5 ani, între 2012 și 2017, a fost președinte Florin Prunea la Poli Iași, după care, din 2019, a avut aceeași funcție la Dinamo din iunie 2019 în iunie 2020
ADVERTISEMENT