Fotbal intern

Florin Prunea îl atenţionează pe Cosmin Contra: “Nu ajunge în play-off în condiţiile actuale”

26.08.2020 | 11:14
Florin Prunea il atentioneaza pe Cosmin Contra Nu ajunge in playoff in conditiile actuale
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra este văzut drept salvatorul lui Dinamo. Fostul selecționer al României este antrenorul ales de noii investitori din Spania care au luat clubul de la Ionuț Negoiță.

Echipa din ”Ștefan cel Mare” a debutat cu un egal în noul sezon, 1-1 cu FC Hermannstadt și se află pe locul opt al clasamentului. Cosmin Contra a anunţat în exclusivitate pentru FANATIK faptul că este în discuţii cu oficialii lui Dinamo pentru preluarea echipei.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea, este sceptic în ceea ce privește revenirea echipei chiar dacă pe bancă va fi Contra.

”Cosmin Contra nu poate ajunge în play-off în condițiile actuale”

„Cosmin Contra nu poate ajunge în play-off în condițiile actuale, sunt cele 3 echipe, CFR, Craiova, FCSB, echipe organizate impecabil, apoi Botoșani va fi din nou sus, Sepsi s-a întărit, Viitorul va fi acolo.

ADVERTISEMENT

Contra este un antrenor foarte bun, este dinamovist, Dinamo putea fi campioană cu el dacă nu era golul ăla de la Craiova, dar cu actualul lot îmi vine greu să cred că intră în primele 6”, a declarat Florin Prunea la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport.

Până în acest moment, Dinamo București i-a transferat pe Vlad Achim și Janusz Gol. Prunea își dorește ca investitorii din Spania să se implice și mai mult.

ADVERTISEMENT

”Dinamo trebuie să redevină un club puternic, dacă te simt ceilalți slab se întâmplă ca anul trecut”

„Achim aduce un plus, în repriza a doua a jucat ca la Viitorul când i-a dat libertate Mulțescu, iar pentru Gol garantează Hanca, arată bine ca fișă a postului chiar dacă are 34 de ani.

Acum, Dinamo trebuie să redevină un club puternic, dacă te simt ceilalți slab se întâmplă ca anul trecut.

ADVERTISEMENT

Incertitudinea asta macină, nimeni nu știe ce se întâmplă, în vestiar jucătorii se întreabă dacă vine cineva să vorbească cu ei, să se intereseze de drepturile noastre financiare,”, a adăugat Prunea.

ADVERTISEMENT