Fotbal intern

Florin Prunea îl calmează pe Dan Nistor după Dinamo-Iași 1-0: ”Nu va pleca! Banii vin înainte de Sărbători”

29.11.2019 | 23:53
Florin Prunea îl calmează pe Dan Nistor după Dinamo-Iași 1-0: ”Nu va pleca! Banii vin înainte de Sărbători”
Președintele clubului Dinamo București, Florin Prunea, l-a calmat pe căpitanul Dan Nistor la finalul meciului cu Poli Iași
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Dinamo București, Florin Prunea, l-a calmat pe căpitanul Dan Nistor la finalul meciului cu Poli Iași, din etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1. Mijlocașul ”câinilor” a anunțat că va pleca de la echipă dacă nu se vor rezolva problemele financiare.

Florin Prunea îl calmează pe Dan Nistor: ”Vor încasa toți banii trecuți în contract”

”Îl felicit pe Nistor, așa face un lider. E un jucător cu personalitate care spune ce gândește. Prefer asemenea jucători care spun în față ce au de spus. Dar vă spun eu că din discuțiile pe care le am cu el nu e chiar așa. Nu va pleca și vă spun asta 100%”, l-a calmat Florin Prunea pe Dan Nistor.

”Problemele financiare se vor rezolva și față de alte cluburi suntem într-o situație mult mai bună. E normal ca jucătorii să fie plătiți, au familii, viața de fotbalist este scurtă. Băieții au înțeles că la Dinamo nu au fost probleme financiare mari și își vor încasa toți banii trecuți în contract”, a mai spus oficialul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”I-am transmis lui Negoiță că jucătorii îl așteaptă la echipă”

”Niciun jucător de la Dinamo nu poate pierde niciun leu, idiferent dacă pleacă sau rămâne. Regulamentele sunt foarte clare, vine perioada de licențiere, nu cred că un club din Liga 1 nu își va plăti jucătorii la zi. N-au plecat niciodată jucători de la Dinamo fără să-și primească banii”, a declarat Prunea.

”Și noi ne dorim să-l vedem mai des pe domnul Negoiiță, eu, Dusan vorbim mai des cu el. Îl așteptăm la echipă, i-am transmis că jucătorii îl așteaptă. Sunt convins că o să vină. Cred că restanțele ar trebui plătite înainte de Crăciun, pentru că nu sunt sume mari. Este vorba de un salariu la unii și de un salariu și jumătate la alții”, a încheiat Prunea.

ADVERTISEMENT

Dinamo a învins Poli Iași, scor 1-0, în etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1, și a ircat pe locul șapte în clasament, la două puncte de locurile de play-off.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri