Sport

Florin Prunea îl ceartă pe Ionuț Gurău după gafele din Sepsi – FC U Craiova: „Totul pleacă de la atitudine”

Florin Prunea l-a certat pe Ionuț Gurău, după gafele făcute de portar în prima repriză a duelului dintre Sepsi și FC U Craiova.
16.03.2023 | 22:12
Florin Prunea il cearta pe Ionut Gurau dupa gafele din Sepsi  FC U Craiova Totul pleaca de la atitudine
Florin Prunea îl ceartă pe Ionuț Gurău după gafele din Sepsi - FC U Craiova. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul portar al naționalei României a spus că Ionuț Gurău a greșit la primele două goluri marcate de Sepsi, însă nu i-a menajat deloc nici pe colegii săi, despre care a spus că au intrat prea siguri pe ei, fără să arate atitudine.

Florin Prunea îl ceartă pe Ionuț Gurău după gafele din Sepsi – FC U Craiova

Florin Prunea l-a certat pe Ionuț Gurău după gafele făcute în prima repriză a duelului dintre Sepsi și FC U Craiova, „achitându-l” doar la golul trei al covăsnenilor, unde șutul lui Adan Aganovic a fost deviat în poartă, Gurău fiind păcălit de traiectoria luată de minge.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul internațional, a continuat și a vorbit și despre fotbaliștii oltenilor, despre care a spus că au intrat pe teren mult prea relaxați, iar Sepsi i-a taxat pentru lejeritatea cu care au tratat partida.

„Totul pleacă de la atitudine! Diferența e normală. Cei de la Craiova mi s-au părut prea relaxați. Pe de altă parte, e greu, eu cred că nu merg în play-off din cauza meciului de astăzi, ei trebuiau să închidă meciul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că se mai întâmplă ceva, pentru că jocul nu ți-a dat speranțe. A greșit portarul și la primul și al doilea gol. A ieșit aiurea la golul doi, putea să strige spre colegi. La al treilea gol n-avea ce să facă, a avut ghinion că a fost o deviere”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

Ionuț Gurău îl înlocuise pe Robert Popa

Deși Robert Popa a fost titularul incontestabil din poarta lui FC U Craiova, în urma disputelor sale cu șefii clubului, Ionuț Gurău a fost titularizat și a avut partide foarte bune, în care părea că poate să facă față nivelului oltenilor.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. l-a atacat dur pe Robert Popa în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, spunând că este un „copil obraznic”: „Am evitat sincer… Sunt pus într-o postură proastă ca eu să dau replica unui jucător de la mine din echipă, care a dat o declarație de asemenea manieră.

Cred că dacă băteam un jucător în vestiar, era de notorietate până acum. Cineva ieșea și spunea public chestia asta, până să spună acest copil, Robert Popa”.

ADVERTISEMENT

„E un jucător de mare perspectivă. Sincer să vă spun, chiar acum câteva etape am avut cu tatăl meu o discuție în care îl rugăm să i se mai acorde minute, pentru că este păcat să nu mai apuce câteva meciuri anul acesta, pentru că are Campionatul European în vară.

Culmea, el mă acuză că eu l-am rugat vezi Doamne cu tatăl meu să nu mai joace! Și eu chiar îl rugam să joace. După emisiune îți arăt niște mesaje”, a mai spus fiul patronului lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT