Sport

Nici n-a ajuns bine și a și fost desființat noul atacant al FCSB-ului: „Mamut, o deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top”

Florin Prunea l-a desființat pe Ivan Mamut, noul atacant al FCSB-ului.
27.07.2021 | 21:39
Nici na ajuns bine si a si fost desfiintat noul atacant al FCSBului Mamut o deziluzie Nu are ce cauta la o echipa de top
ADVERTISEMENT

Fostul portar nu crede în atacantul adus de FCSB de la Craiova, la schimb cu Ionuț Vînă, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și confirmată pentru site-ul nostru de patronul Gigi Becali.

Florin Prunea a vorbit și despre Andrei Burlacu, al doilea fotbalist al oltenilor ajuns la vicecampioana României, despre care spune că este un „copil bun”, dar îi pare rău de ultima perioadă din cariera sa.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea l-a desființat pe Ivan Mamut, noul atacant al FCSB-ului

Florin Prunea este de părere că Ivan Mamut nu este un jucător pentru echipele de top din România, numindu-l o „deziluzie” în perioada petrecută la Craiova.

Totodată, Prunea a vorbit și despre Andrei Burlacu, al doilea jucător al Craiovei ajuns la FCSB, despre care a spus că s-a rătăcit pe drumul spre o carieră mai bună în fotbal.

ADVERTISEMENT

„Mamut e o deziluzie la Craiova, nu are ce căuta la o echipă de top din România, deși s-au plătit mulți bani pe el. Burlacu e un copil bun, dar îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă.

A avut un început foarte bun de carieră, dar s-a pierdut cumva pe drum”. a spus Florin Prunea la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Ivan Mamut a ajuns la Craiova de la Inter Zapresic, inițial sub formă de împrumut, iar în iarnă, oltenii i-au activat clauza de transfer permanent. De când a ajuns la Craiova, Mamut a marcat 3 goluri în 21 de meciuri, oferind și 2 pase decisive.

Un prim avertisment pentru FCSB: „Burlacu e fragil!”

Florin Bratu a spus că l-a antrenat la Concordia Chiajna, însă îi avertizează pe cei de la FCSB că tânărul jucător este predispus la accidentări, nu grave, dar care îl țin departe de teren etape în care echipa ar putea avea nevoie de el:

ADVERTISEMENT

„Eu l-am avut pe Burlacu la Chiajna, e bun, dar e fragil, se accidentează repede. El, pus la punct cu o pregătire bună, poți să mai storci ceva din el.

Poate juca în stângă, al doilea vârf. Avea accidentări la gleznă, la genunchi, nu foarte grave, dar care îl țineau departe o lună”.

Ilie Dumitrescu a felicitat în schimb conducerea Craiovei pentru transferul lui Ionuț Vînă, fotbalist în care își pune mari speranțe, dar care nu a reușit să se impună la FCSB după venirea de la Viitorul:

„Eu cred foarte mult în jucătorul ăsta, cred că Vînă se va impune la Craiova. Nu a reușit la FCSB, dar e un transfer foarte bun pentru Craiova. O să se impună! E un jucător valoros”.

Gigi Becali are trei soluții de la mijloc în sus, apropo de fantezia lui Gigi de a juca fără mijlocaș la închidere, o să fie expuși toți fundașii echipei, nu numai Vinicius, dar se poate întâmpla orice”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandî – FCSB: 1,55 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT