Sport

Florin Prunea îl distruge pe Mircea Rednic: „E depășit de situație, iar vestiarul lui Dinamo stă pe un butoi de pulbere!”. Exclusiv

Florin Prunea, fost manager general la Dinamo, a vorbit în termeni duri despre antrenorul Mircea Rednic, după ce „câinii” au fost eliminați din optimile Cupei României de către FC Argeș, scor 1-2.
27.10.2021 | 19:43
Florin Prunea il distruge pe Mircea Rednic E depasit de situatie iar vestiarul lui Dinamo sta pe un butoi de pulbere Exclusiv
Florin Prunea îl distruge pe Mircea Rednic: „E depășit de situație, iar vestiarul lui Dinamo stă pe un butoi de pulbere!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Deși Dinamo a fost cea care a deschis tabela de marcaj, în minutul 49, în meciul cu FC Argeș, prin golul lui Cătălin Țîră, „câinii” au căzut pe final de meci. Astfel că piteștenii au marcat în minutele 77, respectiv 90+3 și s-au calificat în sferturile Cupei.

Florin Prunea îl distruge pe Mircea Rednic

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” l-a criticat pe antrenorul Mircea Rednic pentru modul în care a abordat meciul cu FC Argeș. Acesta susține că, în prezent, „Puriul” este depășit de situație și că dezbină vestiarul lui Dinamo, în loc să-l unească.

ADVERTISEMENT

Totodată, Florin Prunea s-a declarat uluit de condiția fizică precară în care se află Michel Espinosa, mijlocașul defensiv adus de Rednic în acestă vară. FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul fotbalistului francez.

„Aseară au fost doi antrenori cu obiective total diferite: Prepeliță care și-a dorit să meargă mai departe în Cupă și Mircea Rednic care a abordat partida ca și cum nu și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

Diferența au făcut-o jucătorii care au intrat. FC Argeș a venit cu tot ce a avut mai bun, chiar dacă au schimbat opt jucători din echipa de bază, dar și Dinamo a schimbat foarte mult. Din minutul 70, Argeș a introdus cei mai buni jucători. Golurile de pe final arată o pregătire fizică precară, nu sunt întâmplătoare rezultatele. Nici starea de spirit a echipei nu prea e bună pentru performanță.

Din punct de vedere fizic, este o diferență mare între Dinamo și celelalte echipe. Plus banca, pentru că Dinamo a lăsat șase jucători pe margine, Argeș a introdus patru dintre cei mai buni jucători și au întors rezultatul. Nu trebuie să fii mare specialist să-ți dai seama ce s-a întâmplat la meciul de aseară.

ADVERTISEMENT

Și eu am văzut înainte de meci că Rednic și-a făcut «mea culpa» pentru faptul că i-a lăsat în afara lotului pe Nica și Țîră. Iar după meci a trecut din nou la amenințări. Eu cred că Rednic e depășit de situație, iar vestiarul lui Dinamo stă pe un butoi de pulbere.

Făceam așa o analiză. Rednic a avut 43 de meciuri și sapte victorii, în ultimii ani, la Viitorul, Iași și Dinamo. Nu știu dacă a mai existat un antrenor cu o linie atât de slabă de clasament. Eu cred că Dinamo nu merge într-o direcție bună. Se vede cu ochiul liber. Nu cred că din cauza lui Nica a ieșit Dinamo din Cupă. Au ieșit pentru că n-au vrut să meargă mai departe, diferența s-a văzut.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea: „I-au făcut analizele când l-au adus?”

Mă uitam aseară la băiatul ăsta săracul, Espinosa. Doamne, i-au făcut analizele când l-au adus? Sincer. Doamne ferește, săracul, să nu se întâmple ceva. I-a dat acolo Rici cu mingea în cap, a căzut… Doamne ferește!

Domne, urmează meciul ăsta cu Sepsi. E un meci de șase puncte și pentru Dinamo, și pentru Sepsi. Dinamo are opt puncte, iar Sepsi are zece. Echipa, care va pierde dintre ele, se va așeza bine pe penultimul loc.

Să dai tot timpul vina pe jucători… Nu cred că Rednic este, în momentul de față, cea mai bună variantă de antrenor. Eu cred că Dinamo are nevoie de un antrenor care să unească vestiarul, nu să-l dezbine. Dacă aș fi fost la Dinamo, nu l-aș fi adus pe Rednic. Acum, la Dinamo, este cea mai bună situație financiară, din ultimii ani, în sensul că se plătesc la cent și la timp salariile. Din punct de vedere financiar, Dinamo este una dintre echipele cu cele mai bune condiții. N-au cum să se lege lucrurile la Dinamo, dacă acolo e o bombă atomică”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Dinamo nu stă bine nici în campionat, acolo unde se poziționează pe locul 15, cu doar opt puncte obținute după 13 meciuri jucate. În următoarea partidă de campionat, „câinii” o vor întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat pentru duminică, la ora 17:30.

ADVERTISEMENT