Fotbal intern

Florin Prunea îl distruge pe Negoiță: “Parcă-l văd ce zice: «Ce bine îmi pare că nu mai sunt acolo!»”

22.12.2020 | 13:45
Florin Prunea il distruge pe Negoita Parcal vad ce zice Ce bine imi pare ca nu mai sunt acolo
ADVERTISEMENT

Fostul președinte de la Dinamo, Florin Prunea, îl face praf pe Ionuț Negoiță, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația în care este acum Dinamo. Prunea susține că fostul finanțator abia a așteptat să scape de club. 

În această vară, Pablo Cortacero a preluat Dinamo, club care a ajuns într-o situație incredibilă. Fără niciun ban investit din luna septembrie, echipa este aproape de faliment, iar omul de afaceri spaniol flutură în continuare promisiuni deșarte.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea l-a atacat pe Ionuț Negoiță de care spunea că a tratat clubul ca pe o “moșie” și a făcut comparația între Dinamo și Juventus din Serie A:

Florin Prunea, atacuri la adresa lui Ionuț Negoiță: “E moșia lui maică-ta?”

„În momentul când a anunțat că vinde, Negoiță a promis că nu va vinde oricui și în orice condiții, dar se pare că a făcut fix invers. El e principatul vinovat pentru situația de acum, el trebuie să răspundă de situația acestui club.

ADVERTISEMENT

Când a preluat Dinamo, omul ăsta a crezut că preia așa o… omul ăsta nu a avut o educație a ceea ce înseamnă Dinamo. Dinamo București este ca Juventus în Italia. Ați văzut familia Agnelli să-și bată joc în asemenea hal de brand-ul Juventus?

“Parcă-l văd, și zice: «Ce bine îmi pare că nu mai sunt acolo!»”

Cum e posibil ca tu, Ionuț Negoiță, să faci o conferință de presă în care să anunți că vinzi clubul cu un leu? Păi e moșia lui maică-ta?

ADVERTISEMENT

Nu poți să faci o astfel de afirmație despre un club care are o istorie în spate. Negoiță este principalul vinovat și stă așa, parcă-l văd, și zice: «Ce bine îmi pare că nu mai sunt acolo!»”, a declarat Florin Prunea, la Pro X.

Pablo Cortacero, control total la Dinamo

Florin Prunea a plecat de la Dinamo în luna iunie când i-a expirat contractul. El a stat doar un an la cârma clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. În luna august, Ionuț Negoiță i-a cedat clubul lui Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri spaniol a participat la ședințele AGA de pe 21 decembrie și a majorat capitalul social cu 5 milioane de euro. În plus, Cortacero a recăpătat controlul asupra Consiliului de Administrație, acolo unde a numit alți trei spanioli.

 

ADVERTISEMENT