Fotbal intern

Florin Prunea, interviu emoţionant: ”Cătălin Hîldan îi va ajuta 100% pe băieți de acolo de sus pentru o victorie”. EXCLUSIV

05.10.2019 | 09:07
Florin Prunea interviu emotionant Catalin Hildan ii va ajuta 100 pe baieti de acolo de sus pentru o victorie EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, înaintea meciului FCSB – Dinamo, în care a făcut dezvăluiri neaşteptate despre Dusan Uhrin, părerea lui despre Istvan Kovacs şi mesajul emoţionant despre Cătălin Hîldan.

Florin Prunea, interviu înainte de FCSB – Dinamo

-Ce sentimente te încearcă la primul tău derby de la revenirea la Dinamo?

Suntem cu toții concentrați să luăm cele trei puncte. Acest meci este foarte important pentru noi nu doar pentru că este derby-ul campionatului, ci și pentru că în cazul în care Botoșani pierde putem ajunge pentru prima dată în acest sezon pe locul 6 după un început de campionat dezastruos pentru noi. Atât ei, cât și noi, suntem în creștere, ambele formații au fost în conjuncturi nefavorabile la început, dar ei au probleme mari pe care noi trebuie să le speculăm. Una dintre ele este lipsa lui Pintilii, care nu poate fi înlocuit foarte ușor. Sunt de acord cu Dan Nistor când spune că Mihai e cel mai important jucător de la FCSB.

ADVERTISEMENT

-Cum este atmosfera la echipă?

Sincer, una foarte bună. Băieții sunt încrezători, unii dintre ei sunt la primul lor derby. Dusan Uhrin este de obicei relaxat, așa este el. Liniștit, gânditor și responsabil. Iar asta-i ajută și pe băieți. Suntem pregătiți pentru acest derby, nu pot să garantez că vom câștiga pentru că într-un derby nu știi ce se poate întâmpla. Dar sunt sigur că jucătorii vor lupta pentru asta.

“Nistor poate decide orice meci”

-În vară încercați să-l convingeți pe Ionuț Negoiță să treacă pe la echipă. Știți ceva, vine înainte de acest meci să-i mobilizeze pe băieți?

ADVERTISEMENT

Nu. N-am nici informație în acest sens.

-Vă temeți de arbitraj înaintea acestui meci?

Nu, deloc. Istvan Kovacs este un arbitru foarte bun, în creștere, a arbitrat și în Champions League.

-Dan Nistor poate decide acest derby?

Căpitanul nostru poate decide orice meci, nu numai pe cel de diseară. Dar eu cred că de această dată derby-ul va fi decis de întreaga echipă. Mă bucur foarte mult că a fost convocat la echipa națională, acum dacă va juca depinde doar de selecționer. Eu știam că va fi luat pentru aceste două meciuri pentru că am văzut meciul cu Gaz Metan Mediaş cu Cosmin Contra și a fost impresionat de el. Mi-a spus: ”Tu vezi cât aleargă? De jucători din ăștia avem nevoie la echipa națională”.

ADVERTISEMENT

-Ce credeți că va face România la cele două partide?

Toată lumea vorbește despre meciul cu Norvegia, dar eu cred că trebuie să avem mare grijă la cel cu Insulele Feroe. Va fi o deplasare în condiții speciale, vreme rea, gazon sintetic, nu va fi deloc ușor pentru noi.

“Cătălin o să-i ajute pe băieţi de acolo de sus”

-Aveți un mesaj pentru suporteri?

Le mulțumim că s-au mobilizat și că vor fi alături de noi la acest meci. S-au vândut toate biletele și abia așteptăm să vedem ce au pregătit la ora meciului. Iar noi sperăm să-i facem fericiți în cea mai neagră zi pentru suflarea dinamovistă.

ADVERTISEMENT

-Mergeți la mormântul lui Cătălin?

Da, o să mergem. Apoi o să rămânem puțin să stăm de vorbă cu tatăl lui. Este cea mai tristă zi din ani pentru toți cei care iubesc Dinamo pentru că l-am pierdut pe Cătălin. El este acum acolo Sus și toți vrem ca mâine să-i facem pe plac, să nu-l dezamăgim. El era un copil când venea lângă noi și știu cum trăia meciurile cu Steaua. Pentru el erau totul. 100% Cătălin o să-i ajute pe băieți de acolo de unde el este pentru a obține cele trei puncte mâine seară.

ADVERTISEMENT