Sport

Florin Prunea, invitat special la meciul cu U Cluj! A fost singurul care a avut curaj să discute cu fanii dinamoviști. Video. Update exclusiv

Florin Prunea este invitatul special al "câinilor" la meciul de pe Cluj Arena. Fostul preşedinte al lui Dinamo le atrage atenţia jucătorilor lui Dusan Uhrin şi susţine că în niciun caz nu sunt favoriţi.
21.05.2022 | 16:55
Florin Prunea invitat special la meciul cu U Cluj A fost singurul care a avut curaj sa discute cu fanii dinamovisti Video Update exclusiv
Florin Prunea, pe Cluj Arena
ADVERTISEMENT
21-05-2022
20:20

Florin Prunea a discutat cu fanii dinamoviști după eșecul de la Cluj. A îndemnat la calm

Florin Prunea a fost singurul care a avut curajul să apară în fața fanilor dinamoviști, furioși după 0-2 cu Universitatea Cluj. Fostul mare portar al “câinilor” a îndemnat la calm, dar a plecat în cele din urmă când “ultrașii” au început să îi amenințe pe jucători.

Florin Prunea este convins că Dinamo păstrează șanse importante la retur și cere concentrare din partea elevilor lui Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT
21-05-2022
19:00

Florin Prunea, în lojă alături de Răzvan Zăvăleanu şi alte glorii dinamoviste!

Florin Prunea este în loja de pe Cluj Arena alături de Răzvan Zăvăleanu. Tot acolo sunt şi alte glorii dinamoviste printre care: Gheorghe Mihali, Florin Răducioiu sau Costel Orac. 

Răzvan Zăvăleanu şi Florin Prunea
Răzvan Zăvăleanu şi Florin Prunea
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă una dintre cele mai importante duble din ultimii ani. Din păcate pentru fani nu este vorba de o “dublă” pentru trofee, ci pentru supravieţuirea în prima ligă. În istoria de 74 de ani, “câinii” nu au retrogradat niciodată.

Florin Prunea, invitat special la meciul cu U Cluj: “Am răspuns invitaţiei domnului Răzvan Zăvăleanu, ne cunoaştem de 20 de ani”

FANATIK a aflat că Florin Prunea este invitatul special al “câinilor” la meciul cu U Cluj. El a răspuns pozitiv invitaţiei lui Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo:

ADVERTISEMENT

“Sunt la Cluj. Am fost invitat de domnul Zăvăleanu. Nu putem să punem problema deocamdată referitor la o poziţie în cadrul clubului. Am răspuns invitaţiei domnului Răzvan Zăvăleanu, ne cunoaştem de 20 de ani. Am onorat invitaţia”.

“În niciun caz nu pleacă Dinamo favorită. Echipa trebuie să fie concentrată”

Florin Prunea îi avertizează pe jucătorii lui Dusan Uhrin şi spune că în niciun caz nu trebuie să se considere echiap favorită, mai ales că se anunţă o atmosferă fierbinte pe stadion:

ADVERTISEMENT

“În niciun caz nu pleacă Dinamo favorită. Echipa trebuie să fie concentrată. Am ajuns acum la Cluj şi am călătorit cu foarte mulţi suporteri dinamovişti. Vor fi foarte mulţi suporteri de-ai lui Dinamo pe stadion. 

Trebuie să fie concentraţi pentru că va fi un meci foarte dificil. Sunt sigur că va fi o atmosferă fierbinte în această seară”, a spus Prunea.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, pe lista înlocuitorilor lui Iuliu Mureşan: “Preşedinte la Dinamo acum înseamnă altceva”

Fost preşedinte la Dinamo între 2019 şi 2020, Florin Prunea este pe lista înlocuitorilor lui Iuliu Mureşan în postura de administrator special al clubului, aşa cum FANATIK a anunţat. Astfel, fostul mare portar dinamovist poate reveni în vară la conducerea clubului.

În urmă cu câteva zile, Prunea a spus că este dispus să negocieze pentru preluarea funcţiei de preşedinte, însă lucrurile sunt diferite în acest moment, având în vedere insolvenţa echipei:

ADVERTISEMENT

“Preşedinte la Dinamo acum înseamnă altceva. Trebuie să vedem exact ceea ce implică, pentru că este o altă legislaţie. Nu ştiu, deocamdată nu am fost contactat, dar dacă mă vor contacta o să vedem”, ne-a spus Prunea.

ADVERTISEMENT

Viitorul lui Dinamo depinde de dubla cu Universitatea Cluj. În cazul unei retrogradări este pusă în pericol supravieţuirea clubului, în condiţiile în care “câinii” nu au patron şi se bazează pe ajutorul financiar al fanilor din DDB şi al sponsorilor.

  • 2019-2020 este sezonul în care Florin Prunea a fost preşedintele lui Dinamo
  • 0 retrogradări are Dinamo în 74 de ani de existenţă