Fotbal intern

Florin Prunea, iritat de faptul că Ionuţ Negoiţă nu dă explicaţii despre vânzarea clubului. “Sincer, m-am săturat!”

27.05.2020 | 11:06
Florin Prunea iritat de faptul ca Ionut Negoita nu da explicatii despre vanzarea clubului Sincer mam saturat
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, managerul echipei Dinamo, a ajuns la capătul răbdării cu telenovela vânzării clubului Dinamo şi îi cere ferm patraonului Ionuţ Negoiţă să iasă în faţă şi să ofere detalii despre situaţia actuală.

Florin Prunea nu mai suportă că Ionuţ Negoiţă nu dă nici o explicaţie

Incertitudinea care planează asupra viitorului clubului îi afectează şi pe jucători, care la rândul lor nu ştiu dacă fac o alegere bună semnând prelungirea contractelor sau e mai bine să încerce o altă variantă, la rândul lor.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a răbufnit la Telekom Sport şi a spus lucrurilor pe nume, cerându-i lui Ionuţ Negoiţă să vină şi să vorbească despre stadiul negocierilor cu cumpărătorii.

E o situaţie care a măcinat baza clubului

„Sincer, m-am cam săturat şi eu să dau explicații despre ce se va întâmpla! Pentru că în afară de dialogul pe care îl am cu antrenorul şi cu o parte dintre băieţi, nu am dialog cu nimeni de la club. Nu înțeleg de ce nimeni de la club nu iese să vorbească despre aceste lucruri!

ADVERTISEMENT

E o situaţie care a măcinat şi macină la baza clubului. Această incertitudine, care nu se mai termină, ar fi bine să se termine! Vorbesc tot timpul cu băieţii şi le spun să stea departe de aceste lucruri, să îşi vadă numai şi numai de partea sportivă.

E convins că Negoiţă nu mai poate să ţină echipa

„Cred că până la urmă patronul va vinde. Eu am spus-o de la început, toată lumea râdea când spuneam că nu va vinde oricui şi nu orice condiții. Cu siguranță că va vinde, dar îl interesează soarta clubului.

ADVERTISEMENT

Nu mai poate omul. E foarte clar, e corect, vine şi spune ‘Nu mai pot singur!’. Probabil că s-a şi săturat de unele lucruri, iar eu îl înțeleg perfect. Sper să se găsească un cumpărător”, a declarat Florin Prunea la Telekom Sport.

Negocierile cu spaniolii ar fi intrat în linie dreaptă

După cum relatează ProSport, negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi al doilea grup de spanioli s-ar afla în linie dreaptă. Partea iberică, avându-l în frunte pe Juan Jose Melaro Martin, este aproape de a ajunge la un acord cu patronul lui Dinamo şi se speră ca în următoarele zile, până la începerea play-out-ului, să se bată palma.

ADVERTISEMENT

Juan Jose Melaro Martin este un om cu vechi state de serviciu în fotbalul spaniol, care între 2007-2008 a fost vicepreşedintele Federaţiei, conduse pe atunci de prietenul lui Mircea Sandu, Angel Maria Villar şi a mai fost de-a lungul timpului în conducere la Almeria şi Getafe. Din 2008 are firma Advising Sport.

ADVERTISEMENT