Sport

Florin Prunea laudă aducerea lui Edi Iordănescu la FCSB: „L-a influențat bine pe Gigi!”. Exclusiv

Florin Prunea, fostul manager general de la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB.
24.08.2021 | 18:45
Florin Prunea lauda aducerea lui Edi Iordanescu la FCSB La influentat bine pe Gigi Exclusiv
Florin Prunea laudă aducerea lui Edi Iordănescu la FCSB: „L-a influențat bine pe Gigi!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În primul meci, de la venirea lui Edi Iordănescu, FCSB a remizat cu Sepsi, scor 1-1.

Florin Prunea laudă aducerea lui Edi Iordănescu la FCSB

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” laudă faptul că FCSB l-a adus pe Edi Iordănescu, despre care spune că este un antrenor preocupat.

În același timp, Florin Prunea este de părere că CFR Cluj are prima șansă la câștigarea titlului, dacă își va rezolva problemele de ordine internă.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cine l-a influențat pe Gigi, dar l-a influențat bine. Edi Iordănescu este un antrenor care a confirmat, este un antrenor preocupat, care are rezultate. O să se vadă în timpul cel mai scurt, o să vedeți FCSB-ul. Cu siguranță își va face treaba. Are lot foarte bun.

CFR-ul are prima șansă (n.r. la titlu), are un lot de jucători incredibil. Dacă vor reuși să-și rezolve problemele de ordine internă cu turbulențele care sunt acolo, nu se compară nimeni cu CFR Cluj, mă refer ca și club, ca și lot, ca și relații, ca și tot ce vrei”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, semnal de alarmă după meciul cu Sepsi

După remiza cu Sepsi, Edi Iordănescu a semnalat faptul că echipa mai are mult de muncit pentru a ajunge la nivelul pe care și-l dorește.

„Ținând cont de situația din clasament, putem spune că sunt puncte pierdute. Pot spune că avem mult de muncă, tare, tare mult de muncă.

ADVERTISEMENT

Suntem în plin campionat, împreună cu staff-ul tehnic doresc să duc echipa într-o direcție, din păcate suntem departe de ce îmi doresc să jucăm.

De multe ori am avut ca adversari portar care să fie omul meciului. Vlad a fost decisiv la penalty, pe de-o parte am pierdut două puncte, pe de altă parte am câștigat unul.

ADVERTISEMENT

Am vrut, am încercat, din păcate nu am realizat prea multe.

Am o bancă în care cred, dar și pe bancă avem tineri, am mai pierdut și un jucător, pe Moruțan, să vedem ce se va întâmpla, e posibil să mai am nevoie de doi jucători, o să mai discut și cu patronul.

Nu discutasem despre plecarea lui Moruțan când am semnat, eu nu o să mă opun unui transfer, mai ales dacă se pleacă la mai bine și mi se pare normal să îi sprijinim. Cu tot regretul, pentru echipă, nu mă pot opune, dar e normal să punem în loc.

Mi-e greu în plin campionat să punem alții. Eu aștept mai multă personalitate, să fim mai organizați, să comunicăm mai mult, să fim mai intenși, e clar că se văd niște lucruri pentru care am venit aici.

Trebuie luat totul etapă cu etapă, pentru că nu putem pune la punct o echipă în câteva etape. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat în seara asta și după vorbim de alți jucători”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Sepsi.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT