Fotbal intern

Florin Prunea, măsuri drastice la Dinamo din cauza coronavirusului: ”Jucătorii n-au voie să părăsească orașul”

13.03.2020 | 11:27
Florin Prunea masuri drastice la Dinamo din cauza coronavirusului Jucatorii nau voie sa paraseasca orasul
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Dinamo București, Florin Prunea, a luat măsuri drastice din cauza pandemiei de coronavirus și le-a impus câteva reguli jucătorilor.

Florin Prunea, măsuri drastice la Dinamo din cauza coronavirusului: ”M-am consultat cu Hagi și Petrescu”

”Va urma o perioadă inedită pentru fotbalul românesc. Am vorbit cu Dan Petrescu de la CFR Cluj. Jucătorii n-au voie să părăsească orașul. Le-am recomandat să stea acasă până luni, apoi vom lua o decizie”, sunt măsurile luate de Florin Prunea la Dinamo de teama coronavirusului.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit și cu Hagi, la nivel de academie. Nu ne-am lovit de o astfel de situație, e normal să vorbim între noi oficialii. E ciudat că trebuie să ne oprim din pregătire în timpul competiției”, a mai spus președintele ”câinilor” la emisiunea Pro Sport Live.

Dinamoviștii nu vor fi izolați la Săftica

”Dacă situația se deteriorează, vom continua pe aceeași linie. Sper să nu apară și la noi în fotbal astfel de cazuri ca în Italia, cu Rugano și cu Gabiadinni”, a comentat Prunea.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului Dinamo a exclus varianta ca jucătorii să fie izolați în cantonamentul de la Săftica și a precizat că din ce știe FCSB vrea să-și ducă fotbaliștii la baza de la Berceni.

FRF a suspendat fotbalul

FRF a decis joi să suspende toate activităţile legate de fotbal de pe teritoriul României, până pe data de 31 martie. Astfel, în Casa Pariurilor Liga 1 nu se va mai juca cel puţin în următoarele 3 săptămâni, fenomen nemaivăzut din perioada celor două Războaie Mondiale.

ADVERTISEMENT

Președintele lui Dinamo a mărturisit că a discutat cu Ionuț Lupescu, reprezentantul UEFA, și așteaptă noi recomandări din partea forului european. Prunea a precizat că situația este una alarmantă, iar oficialii forului european se așteaptă la ce e mai rău.

Atmosfera la Dinamo nu s-a degradat

Cu toate că președintele Florin Prunea a făcut lobby pentru Dusan Uhrin, antrenorul a decis să părăsească corabia dinamovistă, în urma rezultatelor slabe. În locul său a venit Adrian Mihalcea, fostul secund al lui Cosmin Contra la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Fundaşul lui Dinamo, Ricardo Grigore, a vorbit pentru FANATIK despre modul în care au resimţit jucătorii plecarea lui Dusan Uhrin, spunând că atmosfera de la echipă nu s-a degradat după plecarea cehului, însă recunoaşte că şi din acest punct de vedere lucrurile ar putea sta mult mai bine.

ADVERTISEMENT