Florin Prunea, mesaj categoric după Sepsi – Dinamo 2-0: “Trebuia să fie 6-0”

Gabriela Gheorghe   
în Dinamo
25/10/2020, 11:41
Florin Prunea, mesaj categoric după Sepsi – Dinamo 2-0: “Trebuia să fie 6-0”
Florin Prunea in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, sambata 27 iulie 2019. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, declară că la echipă există probleme extrasportive, iar din această cauză ”câinii” nu au rezultate bune.

Lui Prunea nu-i place ce se întâmplă la Dinamo și nu știe cum vor reuși noii finanțatori să plătească salariile mari pe care le au jucătorii, prezentate în exclusivitate de FANATIK: “Cred că este un cumul de factori. Totul pleacă de sus, peștele de la cap se împute.

E clar că acolo sunt și probleme extrasportive, totul pleacă de la bani. E bine că le-au crescut contractele jucătorilor români, i-au adus la un nivel, dar nu știu ce vor face când vor trebui să plătească salariile jucătorilor străini.

Prunea crede că Dinamo trebuia să ia mai multe goluri

Am văzut că sunt salarii de 35.000 de euro, vorbim de un buget lunar de salarii de 300.000 de euro. Cu tot cu taxe. De unde plătești? Dacă nu-i dai banii lui Borja Valle sau lui Aleix Garcia, își iau bagajele și pleacă.

Meciul de aseară nu reflectă realitatea. După ocaziile de aseară trebuia să fie 6-0. Jocul este unul care nu îți dă speranțe de viitor, de aceea Contra era dezamăgit după meci. Îmi pare rău de el. Când spui că ti-e rușine să porți emblema clubului, înseamnă că ai o mare problemă în interior”, a declarat Florin Prunea, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Dinamoviștii ocupă poziția a șasea într-un clasament al celor mai valoroase loturi din  campionatul României, potrivit Transfermarkt. 13,4 milioane de euro valorează lotul ”câinilor”. Pe primul loc în acest top este FCSB (28,48 de milioane de euro), urmată de CFR Cluj (22,8 milioane de euro) și Craiova (22,33 milioane de euro).

Rezultatele lui Dinamo în acest sezon

Dinamo deține al treilea cel mai bătrân lot din campionatul României, are o medie de vârstă de 26.9 ani. CFR Cluj este pe primul loc din acest punct de vedere, cu o medie de 28.5 ani. Dinamo a înregistrat, până acum, în acest sezon o victorie, două egaluri și 5 înfrângeri. Patru eșecuri la rând au ”câinii” după ce au pierdut cu Sepsi, scor 0-2.

”Contra mi-a lăsat o impresie de parcă nu el ar fi adus jucătorii. E o atmsoferă irespirabilă acum la Dinamo, la ce se întâmplă în jurul echipei, imagini, presă, suporteri nemulțumiți. Nu e ușor de lucrat”, a adăugat Prunea. După șapte runde, Dinamo se află pe poziția cu numărul 14 a campionatului, cu numai cinci puncte. Toate înfrângerile înregistrate de ”câini” au venit în mandatul lui Contra.

Florin Prunea se aștepta ca echipa din Ștefan cel Mare să obțină rezultate mai bune în acest debut de sezon: ”Nu mă așteptam la această situație la Dinamo. Mă gândeam că vor fi probleme, pentru că nu este ușor să închegi o echipă după ce ai adus 15-16 jucători, dar mă așteptam ca valoarea jucătorilor să ajute la formarea mai repede a unui grup”.

Închide ×