Fotbal intern

Florin Prunea, mesaj dur: „Fotbalul românesc dispare! Am ajuns să ne pupăm toți, să nu retrogradeze nimeni”

15.05.2020 | 15:57
Florin Prunea mesaj dur Fotbalul romanesc dispare Am ajuns sa ne pupam toti sa nu retrogradeze nimeni
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a vorbit despre propunerea prin care șase cluburi din Liga 1 cer să nu mai joace în play-out și au trimis o cerere la LPF să se înghețe sezonul.

Florin Prunea, despre propunerea ca Liga 1 să fie înghețată

Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, a vorbit despre propunerea prin care Liga 1 să se înghețe și să nu retrogradeze nicio echipă. Una dintre formații este Poli Iași, iar FANATIK a reușit să intre în posesia scrisorii trimise de Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT

„Pe mine nu mă surprinde, este serialul pe care îl vedem de doua săptămâni. Fotbalul românesc dispare! Este un haos general! Sunt interese, foarte multe interese. Am ajuns la vorba lui Romică Pașcu: «Să ne avem bine, să nu retrogradeze nimeni, să ne pupăm toți». 

Nu sunt de acord cu această propunere. Însă eu vorbesc din postura de fost jucător, nu am vreo informație oficială din cadrul clubului Dinamo. Echipele trebuie ajutate cu banii pe care Federația îi primește de la UEFA”, a spus Florin Prunea pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Semnatarele propunerii pentru înghețarea sezonului în Liga 1 sunt:

  • Viitorul
  • Hermannstdt
  • Poli Iași
  • Clinceni
  • Chindia
  • Voluntari

„Federația trebuie să dea explicații!”

Florin Prunea a continuat și consideră că Federația Română de Fotbal trebuie să dea explicații pentru deciziile pe care le-au luat în privința Ligii 2, mai ales în cazul arădenilor de la UTA, cărora le-a fost redus avansul de 11 puncte față de echipa de pe locul doi, la 5 puncte.

„E un plan foarte bine pus la punct. UTA avea 11 puncte avans… Cum poți să iei din munca antrenorilor, a jucătorilor? Federația trebuie să le dea niște explicații acestor oameni. 

ADVERTISEMENT

Este fără precedent! Incredibil! Să ți se ia 5 puncte, când au rămas de disputat mai puțin de jumătate dintre etapele acestui sezon”, a mai spus Florin Prunea.