Sport

Florin Prunea, verdict dur pentru Mirel Rădoi: „E singurul selecționer care a ratat toate obiectivele!”

Florin Prunea a avut un verdict dur pentru Mirel Rădoi, analizând parcursul fostului selecționer, spunând că a ratat toate obiectivele pe care le-a avut.
16.11.2021 | 20:06
Florin Prunea verdict dur pentru Mirel Radoi E singurul selectioner care a ratat toate obiectivele
ADVERTISEMENT

Totuși, fostul portar al naționalei, a recunoscut că îi place stilul de joc folosit de Mirel Rădoi, însă este de părere că acesta ar trebui să capete mai multă experiență antrenând la un club.

De-a lungul timpului în care Mirel Rădoi a fost selecționerul naționalei României, a ratat calificarea la EURO 2020, obținerea primului loc în grupa din Nations League și calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, verdict dur pentru Mirel Rădoi

Florin Prunea a avut un verdict dur pentru Mirel Rădoi, însă îi recomandă să aleagă să plece la un club, unde să poată antrena zi de zi: „Noi am avut cea mai accesibilă grupă, s-a mai retras și Pandev. Noi am ajuns să jucăm meci decisiv cu Islanda, pentru că Macedonia de Nord s-a încurcat.

Macedonenii nu se așteptau să se impună așa la scor, dar nici ca noi să nu câștigăm. Echipa asta a meritat să se califice pentru ultimele două meciuri, pentru cum le-au tratat”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă au fost mult mai buni ca noi, dar la noi a fost și circul ăsta cu plec, nu plec… îmi pare rău că Mirel s-a angrenat în mizeriile astea.

El a fost lăsat singur, lui Contra i-au făcut la fel. El trebuia să plece după meciul cu Armenia, jos pălăria că a plecat”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mirel e antrenorul care a ratat toate obiectivele pe care le-a avut!”

Florin Prunea a continuat și a adus mai multe acuze Federației Române de Fotbal, amintind printre altele și de retragerea lui Ciprian Tătărușanu: „S-a trecut prea ușor peste faptul că Tătărușanu s-a retras.

Eu știu de ce s-a retras după amicalul cu Belarus. S-au întâmplat niște lucruri grave, nu pot să spun, dar nu are legătură cu antrenorul.

ADVERTISEMENT

Sper să nu facem vreo tâmpenie să nu participăm la EURO 2024. Să ne amintim, noi nu am fost în stare să ne calificăm la un turneu final, când Bucureștiul a organizat meciuri la turneu.

Dacă aduc un antrenor, nu e logic că ar trebui să-l aduc să câștige barajul. Nu a avut nimeni nicio discuție nici cu jucătorii. Mirel e antrnorul care a ratat toate obiectivele pe care le-a avut, îmi pare rău pentru el.

Mie îmi place de el, dar el trebuie să ai experiență. La națională trebuie să simți și cum respiri. Nea Puiu se uita la mine și Stelică și își dădea seama care e mai în vână și ăla juca”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT