Fotbal intern

Prunea mută atenția pe arbitraj după meciul de la Cluj: “Cerem excluderea lui Chivulete! A dat penalty pentru o cădere de calciu”

28.07.2019 | 00:22
Florin Prunea mută atenția pe arbitraj după meciul de la Cluj! Acuze dure la adresa lui Chivulete: "A dat penalty pentru o cădere de calciu"Andrei Chivulete în timpul meciului FC Voluntari - Sepsi. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Dinamo a pierdut cu 1-0 meciul cu CFR Cluj din etapa a treia a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Billel Omrani în minutul 83, după un penalty contestat aprig de jucătorii și oficialii dinamoviști. Mai mult, Florin Prunea consideră că arbitrul Andrei Chivulete a viciat rezulatul , iar centralul ar trebui să fie exclus pe viață din arbitraj, după prestația de la Cluj.

Florin Prunea cere excluderea din arbitraj a lui Andrei Chivulete

Managerul general de la Dinamo, Florin Prunea a adus acuze grave la adresa arbitrajului după meciul de la Cluj. Prunea acuză că există interese ca Dinamo să nu aibă rezultate, iar clubul urmează să depună memoriu împotriva lui Andrei Chivulete, pentru ca acesta să fie exclus din arbitraj.

“Dacă acest om mai arbitrează în România înseamnă că nu avem o competiție corecta. Rar mi-a fost dat să văd așa ceva, noi am avut penalty, el a dat pentru CFR. Arbitrul a stabilit rezultatul final. Mâine vom face un memoriu prin care cerem retragerea lui din arbitraj. Dacă mai arbitrează înseamnă că sunt alte interese la noi. Chivulete trebuie să dispară! Am avut penalty clar în prima repriză și ni s-a dictat un penalty pentru o cădere de calciu. Așa ceva rar mi-a fost dat să văd”, a acuzat Prunea după meciul pierdut de Dinamo la Cluj.

Florin Prunea, în timpul meciului CFR Cluj - Dinamo, 1-0. Sursă Foto: Sportpictures.eu
Florin Prunea, în timpul meciului CFR Cluj – Dinamo, 1-0. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Dinamo, cel mai slab start de sezon din istoria clubului

Prealuată în această de vară de Florin Prunea, care ocupă funcția de manager general, Dinamo are cel mai slab început de sezon din toată istoria clubului. “Alb-roșii” au pierdut primele trei etape ale noii stagiuni, fără să marcheze vreun gol. După ce în prima etapă a mers la Ovidiu, unde a luat 5 goluri, Dinamo a pierdut și cu Craiova, 0-2 pe Arena Națională, iar sâmbătă a venit rândul campioanei CFR de a profita de forma slabă a “câinilor”.

  • 8 goluri în 3 etape a luat Dinamo în acest sezon, fără să marcheze niciunul 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri