Fotbal intern

Florin Prunea, negocieri să revină în Liga 1 Betano! “Am discutat de mai multe ori!” Ce lovitură de teatru pregătește fostul portar

Autor: Iuliana Spirache | 07.03.2019 | 14:53

Florin Prunea se află în negocieri avansate pentru a reveni în Liga 1 Betano, iar fostul portar al echipei naționale a României ar putea să dea lovitura în zilele următoare. Mihai Chirica, primarul Iașiului, este nemulțumit de faptul că președintele executiv de la Poli Iași este contestat de oamenii din jurul clubului și se pregătește să îl dea afară.

Florin Prunea negociază cu Poli Iași revenirea în Liga 1 Betano

Astfel, în locul acestuia ar urma să revină Florin Prunea. Conform Digisport.ro, Mihai Chirica, primarul Iașiului, analizează în aceste momente dacă Adrian Ambrosie trebuie înlocuit, iar una dintre persoanele cu care primarul s-a sfătuit în ultima perioadă este Florin Prunea, fostul președinte al clubului din Copou.

”De când am fost înlăturat de la Iaşi, nedrept, după 15 meciuri fără înfrângere, am spus că într-o zi voi reveni la Poli. Am discutat de mai multe ori cu domnul primar Chirica, pentru binele fotbalului ieşean, a declarat Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale a României, conform sursei citate mai sus.

Florin Prunea în timpul unui meci jucat de Poli Iași în Liga 1 Betano

Flavius Stoican poate fi demis de la Poli Iași

Flavius Stoican nu a reușit să o califice pe Poli Iași în play-off-ul Ligii 1 Betano, iar oficialii grupării din Copou se gândesc la posibilitatea de a-l da afară pe tehnicianul român. Flavius Stoican are o clauză de reziliere în valoare de 100.000 de euro, dar aceasta era valabilă doar în sezonul regulat.

”Clauza de reziliere a contractului antrenorului era în vigoare pe parcursul sezonului regulat, iar în faza a doua a campionatului doar dacă se atingea obiectivul, calificarea în play-off, a declarat directorul general al Politehnicii Iași, Horia Sabo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!