Sport

Florin Prunea, nemulțumit de noul antrenor de la Dinamo: „Nu poți să vii cu Stoican!”

Florin Prunea este nemulțumit de noul antrenor de la Dinamo și consideră că nu este un plus valoric aducerea lui Flavius Stoican în locul lui Mircea Rednic.
22.12.2021 | 08:01
Florin Prunea nemultumit de noul antrenor de la Dinamo Nu poti sa vii cu Stoican
Florin Prunea, nemulțumit de noul antrenor de la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Prunea îl acuză pe Mircea Rednic în privința situației tensionate de la Dinamo și consideră că a aruncat vestiarul în aer. În plus, fostul oficial al „câinilor” crede că ultimele declarații ale antrenorului au fost cele care i-au pecetluit soarta.

Plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Florin Prunea, nemulțumit de numirea lui Flavius Stoican ca antrenor al lui Dinamo

Florin Prunea a fost nemulțumit după numirea lui Flavius Stoican pe postul de antrenor al lui Dinamo și nu crede că îl poate înlocui cu brio pe Mircea Rednic:

ADVERTISEMENT

„Eu am auzit că au mai fost discuții despre schimbarea lui Rednic. Eu văd reacția suporterilor normală. Nu poți să vii cu Stoican, e părerea mea.

M-a surprins! Eu cred că declarația lui Rednic de aseară a pus capacul celor care au pus la cale decizia. Voi credeți că decizia asta se lua fără acordul celor care conduc DDB?

ADVERTISEMENT

Nu numai domnul Badea l-a adus pe Rednic. Trebuie să despărțim apele între cei care conduc DDB și cei care sunt membri DDB”.

„La orice schimbare de antrenor… eu am problemele mele personale cu Rednic, m-a dat în judecată, dar e normal ca fanii să fie alături de Mircea Rednic, unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

El a trimis niște jucători la echipa a doua și după vii și joci cu unii jucători mult mai slabi decât cei pe care i-ai trimis la echipa a doua… ce să mai faci atunci.

Dinamo… tu plătești 40 de jucători și tu declari că dai afară 15… păi Dinamo trebuie să meargă în paralel, financiar, lacrimă și sportiv, tot lacrimă. Acum văd că financiar echipa stă bine”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Rednic aruncase vestiarul în aer!”

Florin Prunea a continuat și a spus că Mircea Rednic a aruncat vestiarul în aer și e normal ca jucătorii să nu fie de partea lui: „Antrenor să bage bani, conducători să bage bani… mai sunt conducători care aduc de acasă, dar ce înseamnă asta? Nu e în regulă.

Rămân la părerea mea, că Rednic a deranjat tare cu ce a spus aseară, că pleacă 15 jucători și că vor veni alți 15.

Rednic e un antrenor bun, dar nu mai putea gestiona situația, a aruncat vestiarul în aer. Iliev a fost eroul lui Dinamo în urmă cu câteva zile, după a fost făcut praf”.

„E imposibil să controlezi un vestiar când îi tot faci praf la fiecare meci, cum poți să îi mai unești?

Răzvan Zăvăleanu este un om jos pălăria pe partea de financiar. Eu din ce știu, sunt Elias Bucurică, domnul Badea, domnul Iuhasz și domnul Nițu. Domnul Mureșan are dreptul pe semnătură, el ia hotărâri. Decizia nu se lua dacă nu erau toți de acord.

Din momentul ăsta, principalii răspunzători pentru situația lui Dinamo sunt domnul Zăvăleanu și domnul Mureșan.

Îl cunosc pe Elias, dar nu înțeleg de ce se ascunde așa. Eu am fost primul care s-a retras din DDB, pentru că am văzut că lucrurile nu sunt în regulă. E normal să se mai retragă la un club de talia lui Dinamo”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT