Fotbal intern

Florin Prunea: „Nimeni nu intră la Săftica fără să facă testul. Cred că pe 12 iunie se reia campionatul”

09.05.2020 | 20:05
Florin Prunea Nimeni nu intra la Saftica fara sa faca testul Cred ca pe 12 iunie se reia campionatul
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, a vorbit despre testele de coronavirus pe care dinamoviștii le vor face înainte să intre în baza de la Săftica, dar și despre data la care crede că se va relua campionatul.

Florin Prunea anunță că niciun jucător de la Dinamo nu intră în baza de la Săftica fără testul de coronavirus

Florin Prunea a vorbit despre reluarea campionatului și despre testele de coronavirus pe care jucătorii de la Dinamo le vor face:„Federația a primit 4.700.000 de euro de la UEFA, pentru combaterea coronavirusului. N-am auzit pe nimeni să spună ceva de banii ăia.

ADVERTISEMENT

Am primit din partea Ligii documentația pentru reluarea antrenamentelor, cu absolut tot ce trebuie să facem. Mai e o discuție cu Ministerul Sănătății, pentru a modifica protocolul. Cu siguranță vom avea documentul definitivat”.

„În cantonament regulile sunt clare, la sala de mese, la fitness, absolut peste tot vor fi liste. Doamne ferește să nu se îmbolnăvească nimeni.

ADVERTISEMENT

Eu n-am luat salariul din octombrie, dar important e ca băieții și oamenii care lucrează la Săftica și la club să-și ia banii”, a mai spus Florin Prunea.

„Cred că pe 12 iunie vom începe campionatul!”

Florin Prunea a continuat și a vorbit și despre data la care crede că se va relua campionatul în România: „Eu cred că la noi o să se stea mai mult de 15 zile în cantonament. Nimeni nu intră la Săftica fără să facă testul”.

ADVERTISEMENT

„Sperăm ca pe 16 să facem testele băieților. Cred că data de 12 iunie este mai plauzibilă pentru a începe campionatul”, a mai spus Florin Prunea la TV DigiSport.

„Eu sper să reluăm cât mai repede treaba. Marea problemă nu este la noi, la Liga 1, deși și aici sunt probleme după cum vedem, ci la echipele din liga a doua și liga a treia. Acolo nu sunt protocoale bine puse la punct”, consideră managerul general de la Dinamo.

ADVERTISEMENT