Sport

Florin Prunea nu-l iartă pe Dănuţ Lupu: ”Să se ducă la FCSB sau la Steaua! Aici e Dinamo”

Situația ingrată de la FC Dinamo, coroborată cu promovarea în Liga 3 a echipei Clubului Sportiv, a creat un val de reacții, iar Florin Prunea pune tunurile pe fostul său coleg Dănuț Lupu.
28.06.2022 | 10:57
Florin Prunea nul iarta pe Danut Lupu Sa se duca la FCSB sau la Steaua Aici e Dinamo
Situația ingrată de la FC Dinamo, coroborată cu promovarea în Liga 3 a echipei Clubului Sportiv, a creat un val de reacții, iar Florin Prunea pune tunurile pe fostul său coleg Dănuț Lupu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Imediat după promovarea celor de la CS Dinamo au început să apară zvonuri că această echipă a fi noua formație din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Dănuț Lupu

Dănuț Lupu, care ocupă o funcție oficială la clubul Ministerului de Interne, a spus că acesta va fi pasul normal pentru viitorul lui Dinamo, însă declarația sa a născut furia lui Florin Prunea, care este de părere că suporterii nu ar trebui dezbinați.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că a apărut această întrebare ‘Dom’ne, cine e Dinamo?’. Eu cred că atât în Ministerul de Interne, cât și în cadrul FC Dinamo 1948 sunt oameni cu scaun la cap și nu cred că cineva își permite să despartă suporterii.

Lupu nu reprezintă Dinamo. Lupu a jucat la Dinamo doi ani sau trei ani. Aici, la Dinamo, au fost fotbaliști mari, au fost conducători mari… Lupu este un oportunist pe care nu îl interesează decât persoana proprie. Eu am spus-o de la început: el nu avea ce să caute acolo și mai ales într-o poziție la echipa Ministerului de Interne.

ADVERTISEMENT

Eu vorbesc despre oameni serioși, despre foști jucători ai lui Dinamo. Eu am crescut pe vremea când echipa era a Ministerului de Interne. Oameni de calitate mare, dinamoviști adevărați. Eu nu cred că cineva își permite acum…”, a spus Prunea, pentru prosport.ro.

Prunea nu vrea să vadă un caz asemănător cu cel dintre FCSB și CSA Steaua

Fostul portar își dorește ca la Dinamo să nu se repete situația creată între FCSB și CSA Steaua: ”L-am văzut și pe Iftodi: ‘Dom’ne, noi suntem Dinamo’. L-a luat valul probabil. A jucat și el un an jumate sau doi ani pe la Dinamo și acum și el e mare dinamovist. Toți sunt mari dinamoviști acum cu performanța asta de promovare din Liga 4.

ADVERTISEMENT

Repet: nimeni nu își permite și eu voi fi tot timpul împotriva celui care va dezbina suporterii. Eu nu cred că noi putem ajunge în situația lui FCSB vreodată. Și ca mine spun mulți. Lupu a spus că o să vedem un nou caz FCSB – CSA. Păi, să se ducă la FCSB atunci sau la Steaua. Aici e Dinamo”.

FC Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă a existenţei şi fostul preşedinte, Constantin Anghelache, a declarat că echipa riscă să nu se înscrie în Liga 2. În schimb, Răzvan Zăvăleanu a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu se pune problema ca echipa să nu se înscrie în viitorul sezon din liga secundă.

ADVERTISEMENT

Dinamo pregăteşte noul sezon din liga secundă la Săftica sub comanda lui Gheorghe Mihali. Însă, deocamdată în echipă domneşte incertitudinea pentru că trebuie să fie numit un nou preşedinte care ar putea veni cu un alt antrenor şi altă abordare.

ADVERTISEMENT