Florin Prunea nu ştia nici de transferul lui Denis Ciobotariu: „Trebuie să supraviețuim în primul rând!”. VIDEO

corespondenta din SPANIA
Cristi Coste    Andrei Șchiopu    Diana Flintoacă   
în Dinamo
15/01/2020, 19:05
Florin Prunea nu ştia nici de transferul lui Denis Ciobotariu: „Trebuie să supraviețuim în primul rând!”. VIDEO corespondenta din SPANIA
Florin Prunea oferă vești excelente după succesul cu Astra: ”Problemele financiare s-au rezolvat. Ne concentrăm doar pe fotbal”. Sursă foto: sportpictures.eu

Florin Prunea nu a știut de transferul lui Dan Nistor la Univeristatea Craiova, iar FANATIK a aflat că președintele lui Dinamo nu a știut nici de plecarea lui Denis Ciobotariu la CFR Cluj.

Florin Prunea nu știa de transferul lui Denis Ciobotariu

Florin Prunea nu a știut de transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK al lui Denis Ciobotariu la CFR Cluj, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova.

Ciobi este foarte aproape. E o chestiune de ore. Sunt de pus la punct și alte detalii, dar cred că o să plece. Mă bucur că o să plece. Trebuie să ne autofinanțăm, a spus Prunea.

Sunt două chestiuni complet diferite. Vom vedea, Butean e un jucător pe care ni-l dorim.

Suntem pe telefoane cu Bogdan Bălănescu. Aștept și eu să văd documentele, să vedem pe unde suntem. Repet, nu avem ce să facem”, a mai spus Florin Prunea.

În cazul transferului lui Dan Nistor la Craiova, președintele lui Dinamo a fost foarte nervos: „Poziţia mea e aceeaşi! Nu am ştiut de acest transfer, nu am fost consultat şi nu am fost de acord. Pentru noi, de astăzi, lucrurile sunt clare. Nistor e jucătorul Craiovei, trebuie să-i mulţumim pentru ce a făcut la noi şi asta este.

Ce mai însemnăm noi, Dinamo? Eu sunt crescut aici din 77, aveam 8 ani când am venit aici”.

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 15. Januar 2020

„Trebuie să supraviețuim!”

„Se apropie perioada de licențiere și trebuie să ne facem un dosar beton pentru a nu avea emoții. Mai avem nevoie de bani. Pentru noi lucrurile sunt clare: trebuie să supraviețuim în primul rând.

A fost un joc bun, un antrenament bun de asemenea. Adversarii sunt de mai mult timp aici, pentru că încep campionatul mai devreme decât noi. Sunt o echipă bună, cu un joc dur”, a declarat Florin Prunea imediat după amicalul cu Dynamo Dresda (0-1).

Dinamo se află pe locul 9 după 22 de etape cu 28 de puncte în Casa Pariurilor Liga 1, iar șansele de intrare în play-off sunt foarte mici.

Până în acest moment, de la Dinamo au plecat Dan Nistor, Brito, Linas Klimavicius și Denis Ciobotariu.

  • 51 de ani a împlinit Florin Prunea pe 8 august
Închide ×