Fotbal intern

Florin Prunea o atenţionează pe Dinamo. “O să fie o bătaie mare pentru salvarea de la retrogradare!”

05.12.2018 | 08:01
Florin Prunea o atentioneaza pe Dinamo O sa fie o bataie mare pentru salvarea de la retrogradare

Florin Prunea, fostul portar al echipei naţionale a României şi unul dintre idolii din “Ştefan cel Mare”, a vorbit despre situaţia “câinilor” şi a ţinut să îi avertizeze pe oficialii lui Dinamo Bucureşti. Fostul preşedinte de la Poli Iaşi susţine că dinamoviştilor nu o să le fie uşor să scape de probşeme şi se aşteaptă ca în play-out să fie o luptă dură pentru salvarea de la retrogradare.

După ce Dinamo a pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-3, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, Florin Prunea a lăsat să se înţeleagă că dinamoviştii se vor lupta la retrogradare şi îi avertizează că vor avea de dus o luptă dură în play-out.

Florin Prunea o atenţionează pe Dinamo după eşecul cu CFR Cluj

”Nu, chiar că nu mă gândeam că Dinamo va ajunge în situaţia asta. Dar am fost printre puţinii care au tras semnalul de alarmă. Toată lumea vorbea de playoff, eu am spus să vorbim de lucruri serioase. Lucrurile devin din ce în ce mai serioase. Nu o să fie uşor să iasă. După aceea, când se va juca cu pistoalele pe masă la retrogradare… eu am jucat mulţi ani la retrogradare şi un playout este mult mai dificil ca în playoff. Şi situaţia din playout anul acesta nu va fi ca cea de anul trecut, când intri în playout cu un număr de puncte şi nu ai presiune. Când se înjumătăţesc punctele şi te trezeşti că eşti la un punct, două de ultimul loc…. o să vedeţi ce playout de foc va fi. Nimic nu este întâmplător”a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Daniel Popa la finalul meciului Dinamo – CFR Cluj, scor 0-3, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano

 ”Cred că lucrurile sunt destul de clare, echipa trebuie să se adune şi să joace în playout. Cu şapte goluri în două meciuri nu ai cum să joci în playoff. N-ai cum!”, a spus Florin Prunea, cel care simte că în play-out lucrurile vor fi foarte complicate: Am văzut Voluntariul, care au un antrenor, Bergodi, care uşor uşor pune lucrurile la punct… O să fie o bătaie mare pentru salvarea de la retrogradare. Toate echipele care vor fi, de la locul 7 în jos, vor fi  pentru a rămâne în Liga I” explică fostul internaţional.