Fotbal intern

Florin Prunea pleacă și el cu Dinamo în cantonamentul din Spania: „Sunt ultimul căruia i s-a luat bilet!” + Ce se întâmplă cu Dănciulescu. EXCLUSIV

12.01.2020 | 21:06
Florin Prunea pleaca si el cu Dinamo in cantonamentul din Spania Sunt ultimul caruia i sa luat bilet  Ce se intampla cu Danciulescu EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Situația de la vârful lui Dinamo pare să se calmeze pentru moment. FANATIK a aflat că managerul general al ”câinilor”, Florin Prunea, despre care s-a spus că e pe picior de plecare din ”Ștefan cel Mare”, va călători cu echipa în cantonamentul din Spania.

Florin Prunea pleacă și el cu Dinamo în cantonamentul din Spania

În exclusivitate pentru FANATIK, fostul mare portar a declarat că va fi alături de Dusan Uhrin și elevii acestuia în cantonamentul pe care echipa din ”Groapă” îl întreprinde în Spania.

ADVERTISEMENT

”Sunt ultimul de la Dinamo căruia i s-a luat bilet!”, a afirmat Florin Prunea, oficialul celor de la Dinamo, cu o zi înainte ce ”roș-albii” să plece în cantonamentul iberic.

Declarația managerului vine la doar trei zile după ce acesta recunoștea că în această perioadă nu se află într-o postură confortabilă la club, în condițiile în care este în conflict cu președintele Bogdan Bălănescu şi multe dintre deciziile de la club au fost luate peste capul lui.

ADVERTISEMENT

Dănciulescu îl urmează pe Prunea în cantonament

Idolul fanilor din ”Ștefan cel Mare”, Ionel Dănciulescu, va pleca și el alături de delegația lui Dinamo în cantonamentul din Spania. În urmă cu câteva zile, team managerul lui Dinamo declara că nu știe încă dacă va merge în cantonamentul echipei.

Prunea nu spera să prindă ”biletul” spre Spania

Florin Prunea a declarat săptămâna trecută că nu are de gând să plece de la Dinamo, chiar dacă el şi Ionel Dănciulescu s-ar putea să nu fie pe lista delegaților pentru stagiul de pregătire din Spania.

ADVERTISEMENT

În acest moment, la Dinamo s-au creat două tabere. Pe de o parte este Ionuţ Negoiţă, cel care i-a luat partea lui Bogdan Bălănescu, iar pe de alta se găsește cuplul Prunea – Dănciulescu, intrați în dizgrație.

Florin Prunea a venit la Dinamo vara trecută, imediat după ce Mircea Rednic a fost demis de la cârma clubului.

ADVERTISEMENT
  • 51 de ani are Florin Prunea
  • 1 titlu şi 2 Cupe ale României a câştigat Prunea cu Dinamo

Dinamo, cantonament de 10 zile în Spania

Dinamo se va deplasa în perioada 13-23 ianuarie în Spania, acolo unde vor avea parte de patru meciuri amicale. Benahavis este locul în care va pregăti Dusan Uhrin formaţia sa pentru 2020.

Benahavis este o localitate situată la doar 10 kilometri de locul unde au fost cantonați dinamoviștii în această vară, când au stat la Marbella. ”Câinii” de această dată nu se vor mai antrena la Marbella Footbal Center, ci vor beneficia de un teren de antrenament chiar lângă hotelul unde vor fi cazați.

Amicalele lui Dinamo în ianuarie 2020

Dinamo speră într-o minune în ultimele patru meciuri din sezonul regulat și să obțină calificarea în play-off. “Câinii” au cantonamentul în Spania și vor juca patru meciuri de pregătire la Benahavis.

  • Dinamo – Dynamo Dresda (miercuri, 15 ianuarie)
  • Dinamo – Bochum (sâmbătă, 18 ianuarie)
  • Dinamo – Osijek (luni, 20 ianuarie)
  • Dinamo – Krasnodar (miercuri, 22 ianuarie)
ADVERTISEMENT