ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Florin Prunea amenință după succesul lui Dinamo cu Viitorul: ”Cei care vor duce echipa în faliment vor plăti cu siguranță”

Autor: Adrian Baciu | 27.10.2019 | 23:23
Florin Prunea amenință după succesul lui Dinamo cu Viitorul: ”Cei care vor duce echipa în faliment vor plăti cu siguranță”
Florin Prunea, promisiune pentru fani după succesul cu Viitorul: ”Vom ajunge în play-off și vom fi o nucă tare pentru celelalte echipe”. Sursa foto: sportpictures.eu

Florin Prunea, președintele celor de la Dinamo, și-a scos pălăria în fața elevilor lui Dusan Uhrin care, deși cu restanțe financiare, s-au autodepășit și au învins Viitorul Constanța, o echipă solidă din Casa Pariurilor Liga 1. Fostul mare portar le promite fanilor că echipa din ”Ștefan cel Mare” va ajunge în play-off. Acesta are un mesaj și pentru cei care ar putea duce echipa în faliment.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, promisiune pentru fanii lui Dinamo după succesul cu Viitorul: ”Dinamo e un club prea mare pentru a vorbi de faliment”

Conducătorul dinamovist s-a declarat extrem de fericit după revanșa lui Dinamo obținută în fața Viitorului, echipă care se impunea în turul sezonului regulat, la Ovidiu, cu un neverosimil 5-0. Prunea promite suporterilor alb-roșilor că echipa lui Uhrin nu numai că va ajunge în play-off, dar va face și o figură frumoasă acolo.

”Este o revanșă după meciul din tur, când ne-au învins cu acel scor. Ați văzut pe final însă, când iei piciorul, ei au revenit. Campionatul e dificil. Astra a câștigat. Am încredere în antrenori și jucători. Le promit fanilor că vom fi o nucă tare pentru toți. Fanii vin, ușor, ușor, lângă echipă. Vom fi o echipă de temut în play-off.”, a spus Florin Prunea.

Florin Prunea are tot respectul pentru elevii lui Uhrin care, deși fără bani, au continuat să dea dovadă de profesionalism. De asemenea, președintele ”câinilor” spune că nu se pune problema unui faliment al clubului și îi amenință pe cei care ar putea aduce probleme de acest gen clubului.”Primele o să le primească în cel mai scurt timp. Le mulțumesc pentru că au fost profesioniști. În curând o să-și primească drepturile financiare. Patronul e preocupat de soarta echipei și vă spun că se va ține de cuvânt. Cred că va veni și va vorbi cu băieții. Dinamo e un club prea mare pentru a vorbi de faliment. Cei care vor duce echipa în faliment vor plăti cu siguranță”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!