ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Florin Prunea pune presiune pe Cosmin Contra şi investitorii spanioli: ”Cu un astfel de buget trebuie să iei titlul”

Autor: Gabriela Gheorghe | 27.08.2020 | 16:57
Florin Prunea pune presiune pe Cosmin Contra şi investitorii spanioli: ”Cu un astfel de buget trebuie să iei titlul”
Florin Prunea pune presiune pe Cosmin Contra şi investitorii spanioli: ”Cu un astfel de buget trebuie să iei titlul” (sursă foto: sportpictures.eu)

Noii investitori spanioli spun că Dinamo București va avea un buget de 10 milioane de euro. Florin Prunea este de părere că formația din Ștefan cel Mare nu va rata titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

”Cu un astfel de buget, fără niciun fel de probleme trebuie să iei titlul, nu trebuie să te bați la titlu. Ultima descălecare a lui Contra la Dinamo, numai un ghinion teribil a făcut să egaleze atunci Craiova în minutul 92.

Dinamo câștiga campionatul, era campioană cu el. Există o altă emulație și în rândul suporterilor după venirea lui”, a declarat Florin Prunea, pentru cei de la Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Îşi doresc un buget de zece milioane de euro în primul an

Noul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra a discutat despre rolul pe care îl va avea la gruparea din Ștefan cel Mare, dar și despre așteptările sale de la viitor.

”S-a vorbit despre un buget destul de mare. Din ce ştiu eu, îşi doresc un buget de zece milioane de euro în primul an.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă în acele zece milioane intră şi datoriile care există la club”, a spus Cosmin Contra, noul tehnician al lui Dinamo.

Dinamo va juca în etapa următoare contra Chindiei

Totodată, Prunea declară că Gigi Mulțescu a plecat prea ușor de la Dinamo. ”Problema lui Mulțescu? E problema antrenorului român!”

ADVERTISEMENT

Echipa din Ștefan cel Mare a fost aproape să retrogradeze în sezonul recent încheiat. Dinamo s-a clasat pe locul 13 și în mod normal ar fi picat în Liga a doua, dar s-a decis ca primul eșalon să aibă 16 echipe în loc de 14. Astfel ”câinii” au rămas în Liga 1.

După prima etapă din noul sezon, Dinamo București se află pe locul opt al campionatului, cu un punct. În runda următoare formația din Ștefan cel Mare va juca în deplasare contra celor de la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!