Fotbal intern

Florin Prunea pune tunurile pe arbitri: „Nici pe vremea lui Ceaușescu nu se întâmpla asta!” + “FCSB nu ne vrea în play-off!”. EXCLUSIV VIDEO

14.01.2020 | 20:30
Florin Prunea pune tunurile pe arbitri Nici pe vremea lui Ceausescu nu se intampla asta  FCSB nu ne vrea in playoff EXCLUSIV VIDEO
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a vorbit pentru FANATIK despre situația de la Dinamo, care a început cantonamentul din această pauză competițională, din Spania. Oficialul „câinilor” susține că doar greșelile comise de arbitri împotriva echipei pe care o reprezintă au făcut ca Dinamo să fie la șapte puncte de play-off, dar speranțele pentru un loc în primele șase încă rămân.

Florin Prunea dă de pământ cu arbitrii din România

Florin Prunea declară că Dinamo a fost cea mai dezavantajată echipă din Liga 1 în sezonul de toamnă, contabilizând 22 de greșeli de arbitraj împotrivă și doar „măcelul” făcut de oficialii meciurilor a făcut ca echipa să fie pe locul nouă cu patru runde rămâse de disputat.

ADVERTISEMENT

Din Spania, Florin Prunea a vorbit pentru FANATIK și despre înlocuitorul lui Dan Nistor la Dinamo, care va fi unul dintre jucătorii aflați deja la club, iar singurul transfer efectuat în această iarnă, slovacul Lukas Skovajsa, este văzut ca un fotbalist ce poate ajuta echipa lui Dusan Uhrin în primăvară.

Avem condiții foarte bune aici, terenuri impecabile, avem condiții optime. Nu avem probleme de efectiv, doar Cătălin Straton are o indigestie, de luni seară, dar va trece destul de repede. Lukas Skovajsa este un jucător bun, se vede că a jucat la un nivel înalt și ne va ajuta.

ADVERTISEMENT

Dacă este să facem o analiză, fără greșelile și măcelul care a fost la adresa noastră era altceva, eu așa ceva nu am văzut de când sunt președinte de club, au fost 22 de greșeli împotriva noastră, față de două în favoarea noastră, nici pe vremea lui Ceaușescu nu a fost o echipă care să fie așa dezavantajată.

Avem variante la mijlocul terenului pentru a-l înlocui pe Nistor: Sunt Fabbrini, Filip Mrzljak…Şi mai sunt! Diago Fabbrini este 100% refăcut, este foarte important să prindă toată pregătirea”, a declarat Florin Prunea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Răspuns pentru rivală

Florin Prunea a oferit și un răspuns mesajului care a venit din partea marii rivale luni, prin vocea lui Lucian Filip, care declara că, indiferent de problemele care au fost mereu la Dinamo, „câinii” au reușit să le pună întotdeauna probleme.

Răspunsul lui Prunea a venit, totuși, pe un alt ton: „Ei sunt drăguți, dar eu știu că cei de la FCSB nu ne doresc în play-off, vor alte echipe acolo, dar sper să ajugem în play-off și să îi încurcăm”.

ADVERTISEMENT

Oficialul lui Dinamo susține că o listă de transferuri nu este realizată, dar în următoarea perioadă se va stabili dacă se vor mai efectua mutări în această iarnă.

Urmează să vedem dacă vom mai face transferuri. Am discutat cu domnul Negoiță probleme legate de echipă, avem patru jocuri, trebuie să ne agățăm cu dinții de obiectivele pe care le avem. E greu de spus dacă vor mai veni jucători”, susține Florin Prunea.

ADVERTISEMENT