Fotbal intern

Florin Prunea, reacție dură după cedarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova: ”E jenant pentru Dinamo”

05.01.2020 | 16:32
Florin Prunea reactie dura dupa cedarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova E jenant pentru Dinamo
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Dinamo București, Florin Prunea, a avut o reacție dură după cedarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova.

Florin Prunea, reacție dură după cedarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova: ”Eu nu am fost implicat în această tranzacție”

”Îi doresc multă baftă lui Dan la Craiova. Eu nu am fost implicat în această tranzacție. Dacă nu a crescut suma de 300 de mii e jenant pentru Dinamo”, a fost reacția lui Florin Prunea despre plecarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Sunt mândru ca am avut un jucător ca Nistor. Cum tratează fotbalul e incredibil. Felicit Craiova pentru că a luat așa jucător, a făcut o afacere incredibilă”, a mai declarat președintele dinamovist pentru prosport.ro.

Dinamo și Craiova s-au înțeles pentru transfer

Informaţiile FANATIK spun că Dinamo şi Craiova s-au înţeles deja pentru transferul lui Dan Nistor în Bănie. În acest moment, mai lipseşte doar semnătura jucătorului pe contractul oferit de olteni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Universitatea Craiova i-a promis un salariu de 14.000 de euro pe lună lui Dan Nistor plus 120.000 de euro la semnătură, iar oferta este una superioară în comparaţie cu banii pe care îi câştiga la Dinamo. Mijlocaşul de 31 de ani câştiga 11.000 de euro pe lună la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Nistor, contract pe trei ani și jumătate la Craiova

Din informaţiile FANATIK, Universitatea Craiova i-a propus un contract cu o durată de trei ani şi jumătate, ceea ce ar însemna o adevărată lovitură financiară dată de Dan Nistor. Fotbalistul ar urma să încaseze 840.000 de euro de la olteni până în vara anului 2023.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt reţelele de socializare şi au ironizat transferul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. În această toamnă, pe autocarul “câinilor” a apărut o imagine cu chipul fotbalistului de 31 de ani, ceea ce i-a făcut acum pe suporteri să lanseze atacuri la conducerea clubului.

Craiova îl vrea și pe Tamaș

Victor Piţurcă şi-a anunţat plecarea de la Craiova, iar patronul Mihai Rotaru trebuie să se mişte repede pentru ca echipa să aibă antrenor nou la reunire. Din informaţiile FANATIK,  primele două nume apărute pe lista acestuia sunt Cristiano Bergodi şi Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat că Universitatea Craiova este foarte aproape de a-l aduce în această iarnă pe fundașul Gabriel Tamaș de la Astra. În schimbul acestuia, oltenii sunt dispuși să-l cedeze pe mijlocașul Alex Ioniță.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 4,65 este cota pentru “x pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT