ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Florin Prunea reacționează după dezvăluirile FANATIK: “Eu am înființat sindicatul! Au interese! Să vadă de echipe unde sunt 4-5 luni întârziere!”

Autor: Adrian Baciu | 10.11.2019 | 18:50
Florin Prunea reacționează după dezvăluirile FANATIK:
Florin Prunea reacționează după dezvăluirile FANATIK: "Eu am înființat sindicatul! Au interese! Să vadă de echipe unde sunt 4-5 luni întârziere!"

Problemele financiare de la Dinamo sunt pe cale de a isca un nou scandal în fotbalul românesc. Oficialul ”câinilor”, Florin Prunea, a avut o reacție virulentă după ce AFAN, prin vocea președintelui Emilian Hulubei, a declarat pentru FANATIK că doctorul demisionar şi alţi membrii ai staff-ului vor depune memoriu pe 16 noiembrie, în timp ce alți doi fotbaliști s-au interesat despre modul în care pot deveni liberi de contract, în cazul în care restanțele salariale vor continua să apară.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, reacție după dezvăluirile FANATIK: “Eu am înființat sindicatul! Au interese! Să vadă de echipe unde sunt 4-5 luni întârziere!”

Managerul general al celor de la Dinamo, Florin Prunea, a declarat, înainte de derby-ul etapei a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1 cu CFR Cluj, că la echipa sa nu sunt probleme atât de grave precum anunță AFAN. Mai mult, fostul mare portar îi acuză pe membrii acestui sindicat de jocuri de culise.

”Am fost surprins că sindicatul pe care eu l-am înființat (n.r. AFAN) face astfel de jocuri. Sunt amestecați în alte jocuri decât cele normale. Au alte interese. Să se ocupe de alte echipe unde sunt datorii de 4-5 luni. La Dinamo nu sunt probleme. Starea nu este așa de gravă ca la alte echipe.”, a spus Prunea înainte de meciul cu CFR Cluj.

Florin Prunea e sigur că Ionuț Negoiță nu va pleca de la Dinamo și va salva echipa în următoarea perioadă: ”Orice se va întâmpla, domnul Negoiță nu va renunța la această echipă. La 31 decembrie trebuie să ai toate drepturile achitate pentru jucători. Atunci trebuie să primești licența și nimeni nu se joacă cu astfel de lucruri.”, a mai spus oficialul dinamovist.

ADVERTISEMENT

AFAN, acum două zile: ”Situația de la Dinamo pare din ce în ce mai gravă”

În urmă cu două zile, pe 8 noiembrie, Emilian Hulubei, președintele AFAN, a vorbit pentru FANATIK despre problemele financiare de la Dinamo, susținând că oamenii din staff vor depune memorii pe 16 noiembrie, după data scadentă a salariilor, iar doi dintre jucători s-au interesat despre procedurile ce trebuie urmate pentru a deveni liberi de contract, în cazul în care restanțele salariale vor continua.

“Adrian Motoacă și alți membri ai staff-ului nu au depus încă memorii, dar cu siguranță o să o facă. Ei așteaptă până pe 15 noiembrie, când e scadentă data celui de-al doilea salariu pe care încă nu l-au primit, dacă situația va rămâne cum este acum, pe 16 o sa depună memorii. La jucatori nu e cazul deocamdată să depună memoriu, ei au primit asigurări că vor primii salariile, dar doi dintre jucători s-au interesat despre modul în care pot deveni liberi de contract, în caz de nu vor primi salariile”, a declarat Emilian Hulubei pentru FANATIK.

Prunea laudă CFR-ul înainte de meciul direct

Înainte de meciul contra campioanei CFR Cluj, Florin Prunea e invidios pe forța financiară a ardelenilor. Cu toate acestea, managerul lui Dinamo speră la un succes al trupei lui Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

”Când ai un buget de salarii de 400.000 de euro net iți permiți să ai un astfel de lot. Când dai milioane pe jucători e clar că ai o forță. Felicitări pentru parcursul din Europa. Au pierdut la Iași, nimeni nu se aștepta. Sperăm ca și noi să îi învingem”, a adăugat Prunea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!