Fotbal intern

Florin Prunea reacţionează după ultimele scandaluri de la Dinamo: “O să fie o săptămână grea pentru noi”

09.03.2020 | 11:09
Florin Prunea reactioneaza dupa ultimele scandaluri de la Dinamo O sa fie o saptamana grea pentru noi
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin e istorie la Dinamo. După ce a ratat calificarea în play-off și a avut un debut dezastruos în play-out, cu două eșecuri în două partide, cehul a decis să plece din ”Ștefan cel Mare”. După ultimele evenimente, Florin Prunea a ieșit public cu declarații despre soarta băncii tehnice, dar și despre situația din interiorul lotului.

Florin Prunea comentează ultimele evenimente de la Dinamo

Florin Prunea, managerul ”câinilor”, spune că echipa din ”Groapă” va rezolva în cursul acestei zile probleme contractuale cu Uhrin.

ADVERTISEMENT

În legătură cu plecarea cehului, fostul portar al ”Generației de Aur” dezvăluie că a încercat până în ultima clipă să-l convingă pe acesta să rămână la Dinamo.

”Dusan nu a semnat contractul, o să o facă în cursul zilei. Îmi pare rău că nu am putut să îl țin. A luat o decizie și știam că nu se mai întoarce. Îmi pare rău, iar acest lucru ar trebui să le dea de gândit jucătorilor. Nu știu despre variantele de antrenori. Am vorbit aseară și o să vedem.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne vedem cu Dusan, să ne strângem mâna. Mie îmi pare rău pentru că eu am insistat ca el să vină la Dinamo, e o persoană corectă și care își face treaba. Eu am făcut tot posibilul să îl opresc. El are niște argumente solide care sunt greu de combătut.”, a spus Prunea la Prosport LIVE.

Dinamo caută un înlocuitor ”muncitor” pentru Uhrin

În ceea ce privește înlocuitorul lui Uhrin pe banca lui Dinamo, Prunea spune că el și conducătorii din ”Ștefan cel Mare” au misiunea de a găsi un tehnician serios, muncitor, care să duc mai departe activitatea cehului.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să mergem mai departe. Noi trebuie să găsim un antrenor serios care să vină să muncească și să ducă mai departe munca lui Dusan”, a declarat dinamovistul pentur sursa citată.

Prunea recunoaște: “O să fie o săptămână grea pentru noi”

Nu doar fotbalistic a avut probleme Dinamo în ultima perioadă. După ce s-a zvonit despre o serie de scandaluri extra-sportive din sânul echipei din ”Ștefan cel Mare”, Prunea a dorit să infirme toate speculațiile.

ADVERTISEMENT

”Nu există așa ceva. Sunt minciuni ordinare. Eu am fost acolo și am stat până dimineața cu Dusan, cu el și cu secunzii lui, iar așa ceva nu există. Le-am spus și jucătorilor că e normal să apară mizerii acum despre mine, despre ei, dar asta este. Trebuie să ne vedem de treabă. O să fie o săptămână grea pentru noi.

Mi se pare că cineva apasă pe un buton și dă o comandă. Ne ia pe toți la rând. Sunt niște lucruri grave. A apărut că la Lazăr a fost o femeie în cameră, că erau beți… S-a trecut această linie și nu e în regulă.

Puteți să ne criticați, să ne cereți demisia, să plecăm, dar nu lucruri care nu au legătură cu sportul. Este un an greu pentru noi. Sunt interese foarte mari, iar noi, cei care nu suntem în această tranzacție, suntem victime colaterale”, a mai spus Prunea pentru Prosport.

ADVERTISEMENT