Fotbal intern

Florin Prunea recunoaște mesajul trimis lui Valeriu Iftime la pauza meciului Botoșani – FCSB: ”Să mă ducă la Comisii!”

01.03.2020 | 13:31
Florin Prunea recunoaște mesajul trimis lui Valeriu Iftime la pauza meciului Botoșani - FCSB: ”Să mă ducă la Comisii!”
Florin Prunea recunoaște mesajul trimis lui Valeriu Iftime la pauza meciului Botoșani - FCSB: ”Să mă ducă la Comisii!”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a spart gheața cu FCSB în istoria duelurilor jucate pe tărâm moldovean și a obținut primul punct. Remiza de sâmbătă, scor 2-2, a iscat un scandal uriaș în fotbalul intern, asta după ce la pauză, când scorul era 2-1 pentru bucureșteni, către patronul gazdelor au venit acuzații dinspre Dinamo. Florin Prunea, omul din spatele acuzațiilor, recunoaște mesajele trimise.

Prunea admite mesajele trimise spre Valeriu Iftime la pauza meciului Botoșani – FCSB: ”Să mă ducă la Comisii!”

După 8 eșecuri consecutive acasă cu FCSB (șapte în campionat și unul în Cupa României), FC Botoșani a reușit să obțină primul punct din istoria clubului în meciurile disputate pe ”Municipal” cu roș-albaștrii, dar acuzele despre un posibil aranjament au continuat să apară după meciul de sâmbătă.

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime a ieșit public după Botoșani – FCSB 2-2 și a spus că a fost acuzat de Florin Prunea, oficialul lui Dinamo, de aranjamente la partida din prima etapă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Duminică, Prunea a recunoscut, în Prosport, faptul că i-a trimis acele mesaje finanțatorului de la Botoșani. Oficialul lui Dinamo spune că merge și la Comisii dacă e necesar.

”Dar care este problema acum? Eu i-am trimis mesajul lui Iftime, dar nu mă interesează ce a spus și ce vrea să facă. Să mă ducă la Comisii, dacă asta vrea să facă. Nu vreau să mai comentez nimic”, a spus fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Iftime: ”Prunea să își vadă de meciul lor cu Clinceni”

La rândul său, Valeriu Iftime spune că i-a blocat numărul de telefon al lui Florin Prunea și îl ironizează pe oficialul ”câinilor” pe tema eșecului cu Academica Clinceni.

”Nu am înțeles de ce acest domn mi-a trimis acest mesaj. Nu am niciun fel de prietenie cu el și cred că nici în glumă nu putea să facă așa ceva, chiar dacă am fi fost amici. Să își vadă de meciul lor cu Clinceni, că nici pe ăia nu sunt în stare să îi bată.

ADVERTISEMENT

I-am și blocat numărul de telefon al lui Prunea ca să nu îi mai permit să mă mai contacteze vreodată, dar nici să reacționez la nervi și să îi scriu și eu ceva.

Florin Prunea ar trebui să fie ultimul care să vorbească despre blaturi. Nu vreau să discut eu despre activitatea lui de jucător… Domnul Prunea să se roage să nu mă duc cu acel mesaj la Comisii, că nu îl văd bine”, a spus Iftime pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri