Fotbal intern

Florin Prunea s-a dezlănțuit la adresa lui Mihai Popescu: ”Nu mai vrea să joace la Dinamo!”. FANATIK confirmat + atac direct la Bălănescu: ”Nu tragem la aceeași căruță!”

21.12.2019 | 00:29
Florin Prunea sa dezlantuit la adresa lui Mihai Popescu Nu mai vrea sa joace la Dinamo FANATIK confirmat  atac direct la Balanescu Nu tragem la aceeasi caruta
ADVERTISEMENT

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce Dinamo a ajuns să termine anul 2019 la șapte puncte de locul șase, ultimul  care duce în play-off.

Numărul 1 din punct de vedere executiv al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre conflictul pe care Dusan Uhrin l-a avut cu Mihai Popescu, astfel confirmând ceea ce FANATIK a scris în urmă cu două zile.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a povestit ce s-a întâmplat cu Mihai Popescu: ”Cum să vină să spună că vrea să plece din cauza salariului?”

”Trebuie să dispară jucătorii care nu vor să joace. Este inadmisibil să vină și să spună un jucător că vrea să plece că are salariu mic. Păi, nu ai negociat tu? Nimic nu este întâmplător. O să vedeți curând că o să scăpăm de cine nu vrea să mai joace aici.

Dinamo pare sat fără câini. Aici trebuie dat cu barda! Să curgă sânge. Când au simțit că e un club slab ne-au călcat în picioare!”, a spus Prunea la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Lista jucătorilor care pleacă de la Dinamo în iarnă o puteți vedea AICI. 

Prunea a confirmat FANATIK și în ceea ce-l privește pe Dan Nistor, explicând că fotbalistul a fost convins să rămână la Dinamo și că doar o ofertă importantă l-ar putea face să plece din Ștefan cel Mare.

Nistor rămâne la Dinamo. ”Pleacă doar pe un milion de euro!”

„Nistor rămâne la Dinamo. El este dinamovist, dar uneori mai exagerează și am vorbit cu el. Este un fotbalist care tratează admirabil fotbalul, îl prefer pe el decât pe cățeii care… pe la colțuri și nici nu au valoare.

ADVERTISEMENT

Dacă vine o ofertă bună pentru el, o să-i dăm drumul. Este cel mai bun fotbalist din Liga 1 și cred că merită o sumă de transfer pe măsură… Nu cred că este vorba de milioane, dar cred că un milion, poate puțin mai mult, merită și Nistor”. 

A urmat atacul la adresa secretarului general al clubului, Bogdan Bălănescu. Prunea l-a acuzat pe acesta că nu trage la aceeași căruță cu restul oficialilor clubului și că nimeni nu știe exact cu ce se ocupă acesta la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mi-e o rușine de mine să intru în pământ. Dinamo nu mai e Dinamo al nostru, cel pe care îl știam toți.  Mă opresc oamenii pe stradă să mă întrebe ce se întâmplă și nu știu ce să le răspund. Nu trag toți la aceeași căruță la Dinamo.

Doar Negoiță e singurul care e interesat de soarta lui Dinamo.  Bălănescu…este și el pe-acolo cu documente, cu acte…el știe cel mai bine ce face pe acolo, că noi nu prea știm”, a încheiat Prunea.

ADVERTISEMENT