Sport

Florin Prunea, sabotat de Federație? „În viață, nu depinde doar de tine!”

Florin Prunea a insinuat că a fost sabotat de Federație.
01.09.2021 | 19:55
Florin Prunea sabotat de Federatie In viata nu depinde doar de tine
ADVERTISEMENT

Fostul portar al României a recunoscut că a fost la un pas să devină președintele lui CFR Cluj, unde era dorit insistent de Dan Petrescu, însă mutarea nu s-a mai realizat.

Fostul portar nu a spus clar cine a fost vinovat, însă a transmis un mesaj sugestiv, în care a subliniat faptul că a avut nevoie de mai multe aprobări, care nu au venit.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, sabotat de Federație? De ce nu a ajuns la CFR Cluj

Florin Prunea a vorbit despre motivul pentru care nu a mai ajuns în cele din urmă la CFR Cluj, acolo unde era așteptat de Dan Petrescu, spunând că a întâmpinat mai multe probleme, în privinvța unor aprobări pentru a semna cu campioana României.

„Am vorbit și cu Dan Petrescu, dar nu depinde în viață doar de tine. A fost din motive de Federație. Se pare că dacă vrei să lucrezi în România, trebuie să ai ok-ul de la 2-3 persoane.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a spus Dan Petrescu, mi-am dat eu seama. I-am mulțumit, dar în viața nu se știe, posibil că voi lucra cândva și cu el. CFR-ul e creația lui Dan Petrescu, el a adus jucătorii”.

„Nu știu de Adi Ilie, dar cred că ar fi o variantă bună, are relații la nivel internațional, respiră fotbal, fotbalul are nevoie de oameni ca el, dar din păcate în România, angajările se fac cu aprobarea unor diferite părți”, a mai spus ironic Florin Prunea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Sorescu nu e mare dinamovist, îl văd să ajungă la FCSB!”

Florin Prunea a vorbit și despre meciul României cu Islanda, dar și despre o posibilă mutare a lui Deian Sorescu de la Dinamo la FCSB: „Nu e o deplasare simplă în Islanda. Nu cred că tactic poți să lucrezi în 48 de ore la națională.

Eu sunt de acord cu selecționerul, a fost decizia lui, trebuie să se acomodeze, plus că sunt sigur că a vrut să schimbe ceva.

ADVERTISEMENT

Semnul meu de întrebare e că de ce în locul lui Florin Tănase nu a fost adus cineva. Avem trei atacanți, din care doar Alibec pare atacant ca soluție viabilă”.

„Eu îl văd pe Sorescu să ajungă la FCSB, nu e un mare dinamovist. Nici nu cred că mai există o rivalitate între Dinamo și FCSB, din punct de vedere sportiv, e diferență mare.

Dinamo trebuie să rezolve problemele financiare, suporterii fac eforturi mari, dar nu știu cât timp mai pot contribui.

Eu cred că Torje poate ajuta fotbalul românesc, mai ales Dinamo, dar nu știu cum e din punct de vedere fizic”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT