Fotbal intern

Florin Prunea se opune convocării lui Mario Camora la naționala României: ”Trebuie să rămână a românilor”

04.09.2020 | 17:34
Florin Prunea se opune convocarii lui Mario Camora la nationala Romaniei Trebuie sa ramana a romanilor
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al clubului Dinamo București, Florin Prunea, se opune unei eventuale convocări a lui Mario Camora la naționala României.

Apărătorul stânga poate să evolueze pentru ”tricolori” după ce a primit cetățenia, aşa cum FANATIK anunţa încă din luna martie, și ar putea rezolva o problemă a selecționerului Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 33 de ani al celor de la CFR Cluj a anunțate în nenumărate rânduri că și-ar dori să poată juca pentru reprezentativa României.

O convocare a lui Mario Camora nu ar fi pe placul lui Florin Prunea

”Atâta timp cât noi avem această regulă under 21, nu văd să fie o soluție Mario Camora. Păi ce facem acuma? Am zis că vrem să promovăm jucătorii români, iar acum aducem jucători străini?”, a declarat Florin Prunea despre o convocare a lui Mario Camora.

ADVERTISEMENT

”Haideți atunci să desființăm regula under 21, care și așa a distrus fotbalul românesc cred eu, mai ales la echipele din cupele europene și haideți să naturalizăm”, a mai spus fostul internațional, pentru prosport.ro.

”Camora este un jucător bun, un jucător peste ce avem noi la poziția respectivă, dar repet, cred că selecționata României trebuie să rămână a românilor”, a încheiat Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi spune că este posibil ca Mario Camora să fie în lotul României la barajul cu Islanda pentru accederea la turneul final de la Campionatul European 2020, care se va disputa în vara lui 2021. Partida se va juca pe 8 octombrie, la Reykjavik, pe stadionul ”Laugardalsvollur”.

Fostul atacant Ciprian Marica este de părere că fundașul portughez nu ar trebui să joace pentru naționala României. El crede că selecționata condusă de pe bancă de Mirel Rădoi are suficienți jucători autohtoni valoroși.

ADVERTISEMENT

Mario Camora este născut în Samora Correira, Portugalia și a strâns 339 de jocuri în tricoul echipei CFR Cluj, a marcat de nouă ori și a reușit 29 de pase decisive. De-a lungul carierei, portughezul a mai evoluat pentru SC Beira Mar și Associado Naval 1893.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,29 este cota pentru ”1x” la meciul România – Irlanda de Nord. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT