Fotbal intern

Florin Prunea spune că nu-l lasă pe Dan Nistor la FCSB: “E normal să îşi dorească un loc cu stabilitate financiară, dar nu acolo!”

23.12.2019 | 19:59
Florin Prunea spune ca nul lasa pe Dan Nistor la FCSB E normal sa isi doreasca un loc cu stabilitate financiara dar nu acolo
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a infirmat posibilitatea ca Dan Nistor să ajungă în această iarnă la FCSB, după ce finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a declarat că şi l-ar dori pe căpitanul “câinilor”. Prunea afirmă că e normal ca Nistor să-şi dorească stabilitate financiară mai mare, însă exclude să fie lăsat la marea rivală.

Florin Prunea nu-l lasă pe Dan Nistor la FCSB: “Să nu uităm că e sub contract cu Dinamo!”

“El nu o să plece niciodată la FCSB! Nu se pune problema. Nu s-a făcut vreo ofertă, am auzit ce a spus Gigi Becali, dar să nu uităm că Dan Nistor e jucător sub contract cu Dinamo. E normal să îşi dorească să plece într-un loc unde e stabilitate financiară mai mare, dar nu acolo! Nu am discutat încă despre o plecare a lui momentan.re niște nemulțumiri și e normal să le spună. Are momente când exagerează, dar cred că a înţeles asta din discuţiile pe care le-am avut în ultimul timp. 

ADVERTISEMENT

Avem o strategie pentru această perioadă de transferuri, dar să vedem ce va fi. Depinde şi de oferte. Ştim că vor pleca momentan câţiva de la noi. Avem oferte, dar numai verbale până acum”, a spus Prunea la TV Digisport.

Prunea a lăsat să se înţeleagă faptul că, în acest moment, aşteaptă decizia patronului în ceea ce priveşte conflictul care există între el şi directorul general Bogdan Bălănescu, cei doi luptându-se pentru poziţia de şef pe parte executivă al clubului, despre care FANATIK v-a oferit detalii în urmă cu o zi.

ADVERTISEMENT

“Referitor la discuţiile care există între noi, cei de la Săftica, şi cei de la birouri…nu s-a decis nimic. Momentan aşteptăm să vedem ce decide patronul şi atunci vom şti fiecare ce are de făcut.

Nu am niciun semn nici referitor la restanţele financiare care trebuie plătite către jucători, aşteptăm şi asta. Mi s-ar părea normal ca să fie viraţi banii cât mai repede posibil”, a mai afirmat Prunea.

ADVERTISEMENT

Managerul general al roş-albilor a ţinut să-l laude pe antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, afirmând că nu se aştepta ca acesta să reuşească să-i ducă pe roş-albaştri atât de sus în clasament.  Prunea crede că Piţurcă nu are la Craiova lot atât de valoros pentru a putea emite pretenţii la titlul de campioană în Casa Pariurilor Liga 1.

“La FCSB văd că Vintilă face o treabă extraordinară, Sincer, nu m-am aşteptat. Cred că lupta la titlu se va da între ei şi CFR Cluj. Craiova a fost surpriza neplăcută în meciul cu FCSB. Pe Piţurcă îl cunosc foarte bine, dar cred că lotul actual pe care îl are e departe de ce înseamnă să te lupţi pentru titlu”, a încheiat Prunea.

ADVERTISEMENT

Dinamo termină 2019 pe poziţia a noua în clasament, la şapte puncte distanţă de play-off cu doar patru partide rămase de disputat. “Câinii” trebuie să scoată maximum din partidele cu Astra, FCSB, Voluntari şi Gaz Metan dacă vor să mai spere la intrarea în play-off.

 

ADVERTISEMENT