Sport

Florin Prunea trage semnalul de alarmă după U Cluj – Dinamo 2-0: “În acest moment îţi joci viaţa”

Florin Prunea a comentat situaţia lui Dinamo la finalul meciului pierdut de "câini" în faţa lui U Cluj, scor 0-2. Fostul mare portar consideră că soarta dublei se poate întoarce la Bucureşti.
21.05.2022 | 23:13
Florin Prunea trage semnalul de alarma dupa U Cluj  Dinamo 20 In acest moment iti joci viata
Reacţia lui Florin Prunea după U Cluj - Dinamo 2-0
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut manşa tur a barajului pentru rămânerea/promovarea în Liga 1, după 0-2 cu U Cluj. “Câinii” sunt la 90 de minute de o retrogradare ruşinoasă în Liga 2, însă Florin Prunea crede că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare poate să întoarcă soarta în returul de pe 29 mai.

Ce a spus Florin Prunea la finalul meciului U Cluj – Dinamo 2-0

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Florin Prunea a fost invitat special la meciul de pe “Cluj Arena”. La finalul partidei, fostul portar, care a jucat la ambele echipe de-a lungul carierei, a vorbit despre situaţia “câinilor”.

ADVERTISEMENT

“Urmează meciul de la Bucureşti, va fi o săptămână grea. Nu a fost diferenţă foarte mare între cele două echipe. Un plus pentru U Cluj la atitudine, asta cred că a făcut diferenţa.

Eu cred că Dinamo poate să întoarcă meciul la Bucureşti. Suporterii trebuie să fie alături de jucători până la capăt. Cu altă atitudine, cred că Dinamo poate să întoarcă rezultatul.

ADVERTISEMENT

În acest moment îţi joci viaţa. E un meci pe viaţă şi pe moarte. Nu cred că jucătorii vor să-şi lege numele de retrogradarea lui Dinamo, unica în istorie”, a spus Florin Prunea.

Florin Prunea a venit în mijlocul ultraşilor lui Dinamo

După ce a stat de vorbă cu presa, Florin Prunea a mers în mijlocul ultraşilor lui Dinamo, care au început războiul cu jucătorii. Fanii s-au plâns de situaţia de la echipă, care este la un pas de retrogradarea în Liga 2.

ADVERTISEMENT

La fel ca la interviul de la finalul meciului, Florin Prunea a încercat să-i liniştească pe ultraşii lui Dinamo. “Vrem să vedem atitudine”, strigau fanii, în timp ce fostul portar le-a spus să aibă răbdare până la meciul retur.

 

Ionel Dănciulescu l-a taxat pe Iuliu Mureşan

Ionel Dănciulescu a comentat, la rândul lui, prestaţia jucătorilor lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj. Fostul atacant al “câinilor” la taxat pe Iuliu Mureşan, care nu a mai trecut pe la club în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Nu este totul pierdut, e o mare dezamăgire, o rușine din punctul meu de vedere. Numai nouă ni se putea întâmpla să luăm gol de la o echipă în 10 oameni. Este consecința problemelor care au apărut în club.

Nu este normal ca un om care are destinele echipei să nu apară de o lună la antrenamente sau la meci. Această echipă are nevoie de liniște într-o dublă așa importantă.

Totul s-a schimbat în momentul de față, nu este pierdut, dar cu atitudinea din această seară Dinamo nu se va sala de la retrogradare. Nu mi se pare normal ce se întâmplă la Dinamo, trebuie să vorbești cu jucătorii. Ei trebuie să aibă o motivație, să aibă pentru ce lupta. Nu am văzut pic de atitudine”, a spus Ionel Dănciulescu la emisiunea “Digi Sport Special”.

ADVERTISEMENT