ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Florin Prunea trimite săgeţi spre conducerea lui Dinamo: ”Unii sunt şoferi acum”

Autor: Traian Terzian | 05.09.2020 | 23:29
Florin Prunea trimite săgeţi spre conducerea lui Dinamo: ”Unii sunt şoferi acum”
Fostul președinte al clubului Dinamo, Florin Prunea, trimite săgeţi spre conducerea din Ștefan cel Mare. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul președinte al clubului Dinamo București, Florin Prunea, trimite săgeţi spre conducerea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Fostul portar continuă duelul declarațiilor cu oamenii care au condus gruparea ”câinilor” până la venirea investitorilor spanioli.

Clubul Dinamo a fost preluat de oameni de afaceri iberici în frunte cu Pablo Cortacero, l-au numit antrenor pe Cosmin Contra și au făcut deja cțteva transferuri.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui Dinamo, luată la țintă de Florin Prunea

”E foarte bine că se plătesc salarii mari, dar problemele sunt aceleași, s-a văzut și la meciul cu Chindia. Lucrurile arată mai bine după venirea lui Cosmin. El este un antrenor care nu se duce în orice condiții sau dacă nu are niște garanții”, a spus fostul internațional la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Să spele  cu oamenii din conducere pe cap, dar am văzut că unii sunt șoferi acum. Dar e bine că s-au întors la meseria de bază. E bine că trebuie să vadă unde le este locul, pentru că ajunseseră să conducă cluburi deși nu aveau nicio treabă”, a declarat Florin Prunea despre conducerea de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău de Neicuțescu, pentru că eu i-am ținut partea și nu am vrut să plece de la Dinamo. Dar nu ai voie să faci ce a făcut el. Fiecare doarme așa cum își așterne. Merită o a doua șansă. Poate e frustrat că a fost trimis la echipa a doua, dar dacă ești frustrat te duci și te antrenezi mai tare”, a comentat el.

”Fabbrini este un jucător mai special, stă toată ziua cu familia, trebuie luat altfel. Cei care au venit sunt jucători buni, chiar dacă vin din liga a doua din Spania”, a mai afirmat în încheiere Prunea.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Cosmin Contra dă marea veste pentru Dinamo București și anunță că în Ștefan cel Mare urmează să mai sosească jucători de calitate, dar și faptul că la începutul săptămânii viitoare jucătorii votr fi cu salariile la zi.

Cosmin Contra vrea să facă o adevărată revoluție în lotul lui Dinamo și până acum s-a ținut de cuvânt. După înfrângerea cu Chindia Târgoviște, antrenorul a renunțat la patru jucători, iar un prim ”11” la acest moment se conturează deja.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!