ADVERTISEMENT
Sport

Florin Răducioiu a comentat situația de la Dinamo: ”Ne batem să nu retrogradăm”

Autor: Gabriela Gheorghe | 12.11.2020 | 09:04
Florin Răducioiu a comentat situația de la Dinamo: ”Ne batem să nu retrogradăm”
Florin Raducioiu.

Fostul fotbalist a vorbit despre Dinamo, echipă care se află din nou în zona retrogradabilă a clasamentului și este de părere că echipa din Ștefan cel Mare este una dintre cele care se luptă să evite retrogradarea în Liga a doua. 

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu a discutat la Telekom Sport despre ce se întâmplă la formația sa preferată, Dinamo București. Fanii echipei din Ștefan cel Mare s-au săturat.

Dinamo are un nou început de sezon ratat ceea ce înseamnă încă un an de așteptare până când ”câinii” s-ar putea întoarce acolo unde doresc suporterii să fie. La fel de triști sunt și foștii fotbaliști dinamoviști.

”Suntem într-o situaţie complicată”

Florin Răducioiu, fost jucător român important, a vorbit despre ce se întâmplă acum la Dinamo: ”Am crezut că vorbim despre un new Dinamo, o nouă eră a lui Dinamo, dar nu este aşa. Vreau să cred că lucrurile vor fi din ce în ce mai clare, altfel Dinamo riscă să ajungem vorbesc fotbalistic, riscăm să fim….deja suntem într-o situaţie complicată, să ne batem să nu retrogradăm, ar fi al 3 lea, al 4 lea an foarte lamentabil. O agonie care se prelungeşte şi nu mai pot să accept aşa ceva, ca dinamovist, sunt foarte dezamăgit, dar hai să mai aşteptăm până se va termina anul acesta, să vedem ce se va întâmpla” , a spus Răducioiu în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu i-a transmis un mesaj fostului său coleg, Dănuț Lupu, care este infectat cu noul coronavirus: ”Ce aş putea să-i transmit unui fost coechipier, ne-am bucurat de multe succese la Dinamo, am şi plâns pentru înfrângeri. Mi-e drag Dan, întotdeauna a fost un tip extravagant, îi transmit multă sănătate şi să se însănătoşească cât mai repede” , a adăugat Florin Răducioiu.

Dănuț Lupu (53 de ani) este internat în spital și este intubat, potrivit celor de la We Love Sport. Lupu nu se află deloc  într-o situație bună, el a mai avut probleme cu plămânii în 2016, organe care sunt și acum afectate de COVID-19.

Dinamo poate ajunge pe ultimul loc dacă pierde cu Astra

Dinamo se află în prezent pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu numai 5 puncte. Singura echipă mai slab clasată ca Dinamo este Astra.

ADVERTISEMENT

”Câinii” și giurgiuvenii sunt singurii care au disputat până acum nouă jocuri. Celelalte echipe au jucate câte 10 meciuri.  Echipa antrenată de Cosmin Contra are  5 înfrângeri la rând. Restanța dintre Dinamo și Astra se va disputa pe 14 noiembrie.

Astra va utiliza un portar aflat la debutul în primul eșalon. David Lazar, portarul titular al giurgiuvenilor, se află la echipa națională a României pentru ultimele partide ale anului. Mihai Popa îi va lua locul lui Lazar la jocul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!