Sport

Florin Răducioiu a oferit prima reacție după ce a „dispărut” în urma retrogradării lui Dinamo: „Mi-am lins rănile!”. Ce a spus despre plecare

Florin Răducioiu a oferit prima reacție după ce a „dispărut” total în urma retrogradării lui Dinamo, explicând ce s-a întâmplat și vrea să aibă o discuție mai amplă pe acest subiect în viitor.
14.06.2022 | 21:04
Florin Raducioiu a oferit prima reactie dupa ce a disparut in urma retrogradarii lui Dinamo Miam lins ranile Ce a spus despre plecare
Florin Răducioiu a oferit prima reacție după ce a „dispărut” în urma retrogradării lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Imediat după fluierul final al partidei din „Ștefan cel Mare” dintre Dinamo și Universitatea Cluj, scor 1-1, Florin Răducioiu nu a vrut să declare nimic, deși era filmat în preajma stadionului, în timp ce primea întrebări din partea reporterilor veniți la meci.

Florin Răducioiu a oferit prima reacție după ce a „dispărut” în urma retrogradării lui Dinamo

Florin Răducioiu a oferit o primă reacție după ce Dinamo a retrogradat, recunoscând că după momentul rușinos trăit de „câini”, a preferat să se retragă o scurtă perioadă, pentru a se liniști și pentru a se gândi la viitorul său:

ADVERTISEMENT

„Da, mi-am lins rănile, cum se spune. Viața merge înainte, aș dori în viitorul foarte apropiat despre situația de la Dinamo, pentru că am multe de spus și eu. Nu e momentul acum, dar vrea să-mi spun și eu versiunea mea.

Am vorbit cu Răzvan Zăvăleanu, mâine mă voi întâlni cu el și voi înțelege mai multe lucruri despre viitorul meu acolo”.

ADVERTISEMENT

„Doresc să continui, aș dori să continui, am venit la greu, din păcate s-a terminat cu această istorică și rușinoasă retrogradare.

Nu aș dori să las echipa la greu, dar înainte de a lua o decizie, vreau să stau la discuții cu Răzvan Zăvăleanu, dacă mai e posibilitatea ca eu să continui. La greu eu nu vreau să plec”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Mă simt inutil la club!”

La jumătatea lunii mai, FANATIK dezvăluia în exclusivitate că Florin Răducioiu, care nu a mers la aniversarea clubului, a recunoscut apropiaților că se simte inutil la Dinamo.

Legenda lui Dinamo considera că legendele clubului sunt călcate în picioare și ar fi dorit să fie mult mai implicat în ceea ce se întâmplă la club, nu doar să fie o imagine pentru a-i ține uniți pe fanii „câinilor” lângă echipă.

ADVERTISEMENT

„Am acceptat să mă întorc într-un moment dificil și e o provocare. E un club care mi-a oferit totul și iată, mă intorc după atâția ani în calitate de team manager.

Pot să îi ajut pe băieți și pe Mister. Trebuie și am datoria să ajut în aceste momente dificile”, spunea Florin Răducioiu, la începutul anului, la prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT