Sport

Florin Răducioiu critică jocul FCSB după eșecul de la Craiova: “E o echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei!”

Florin Răducioiu a taxat prestația celor de la FCSB în meciul pierdut cu 2-1 în fața lui CS U Craiova și, mai ales, problemele din defensiva echipei lui Nicolae Dică.
19.09.2022 | 12:07
Florin Raducioiu critica jocul FCSB dupa esecul de la Craiova E o echipa dezorientata la fel ca antrenorul ei
FCSB a ajuns pe antepenultimul loc în SuperLiga după eșecul de pe terenul lui CS U Craiova, scor 1-2. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Înfrângerea de pe terenul lui CS U Craiova cu 2-1 a aruncat-o pe FCSB pe locul 14 în SuperLiga României, iar criticile la jocul echipei lui Nicolae Dică au început să vină din toate direcțiile.

Florin Răducioiu: “Prezentul e negru”

Și fostul internațional român Florin Răducioiu s-a declarat dezamăgit de prestația roș-albaștrilor în meciul din Bănie și a subliniat care sunt marile probleme ale vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

“Dică a pierdut entuziasmul inițial. A calificat echipa în cupele europene, într-adevăr, dar trebuie să te gândești la prezent, care e negru în acest moment. Echipa lui nu mi se pare că domină. N-am văzut-o pe FCSB măcar s-o domine pe Craiova. Au mari probleme în apărare, primesc două goluri pe meci, în medie. Foarte multe!

Dică trebuie să se gândească la compartimentul defensiv, sunt mari probleme acolo. Cei doi apărători centrali nu dau încredere. E o echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei”, a spus Răducioiu în studioul Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Răducioiu: “A câștigat echipa care a jucat mai bine”

Fostul mare atacant al “tricolorilor” a afirmat că CS Universitatea Craiova a meritat să se impună în confruntarea cu FCSB, dar nu a fost deloc încântat de nivelul jocului de ieri seară.

“Trebuie să spun că a câștigat echipa care a jucat mai bine, care a creat mai mult și care și-a dorit mai mult victoria. De ce nu mi-a plăcut jocul? A fost o perioadă destul de lungă, plictisitoare în timpul meciului. A fost un meci care nu m-a impresionat prea mult”, a mai declarat Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT

După victoria cu FCSB, CS U Craiova ocupă locul patru în SuperLiga României, la șapte puncte în urma primelor două clasate, Farul și Rapid.

FC Voluntari și FC Argeș, adversare pentru CS U Craiova și FCSB în etapa viitoare

Echipa lui Mirel Rădoi o va înfrunta pe FC Voluntari, în fața propriilor suporteri, în deschiderea rundei următoare, pe 30 septembrie.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, urmează duelul cu FC Argeș, de pe teren propriu, pe 2 octombrie, cu patru zilei înaintea meciului cu Silkeborg, din etapa a treia a fazei grupelor din Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT